Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVA PARTİSİ’NDEN GMİS’E TAZİYE ZİYARETİ

Gündem 21.01.2021 - 12:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7802+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ’NDEN GMİS’E TAZİYE ZİYARETİ

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve parti yöneticileriyle birlikte, 18 Ocak 2021 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’i ziyaret etti. Keleş ve Bozkurt; GMİS Genel Sekreteri iken 1 Ocak 2021 tarihinde hayatını kaybeden Hüseyin Kolçak ile şehit olan maden işçileri için taziyede bulundu. Ziyarette Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız hazır bulundu.
DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve parti yöneticileriyle birlikte, 18 Ocak 2021 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’i ziyaret etti.
Keleş ve Bozkurt; GMİS Genel Sekreteri iken 1 Ocak 2021 tarihinde hayatını kaybeden Hüseyin Kolçak ile şehit olan maden işçileri için taziyede bulundu.
Ziyarette Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız hazır bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.