Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dedi-Kodu’cuuuuu!!!!!!!

Gündem 04.08.2016 - 15:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6708+ kez okundu.
 

Dedi-Kodu’cuuuuu!!!!!!!

15 Temmuz darbe girişimi öncesi Zonguldak’a gelerek bazı görüşmeler yapan ve darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından 16 Temmuz sabahı Zonguldak’tan ayrılan Zonguldak eski il Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olmak suçlaması ile Ankara’da yakalandı. Darbe girişiminin başarılı olması durumunda Zonguldak Sıkı Yönetim Valisi olacağı iddia edilen eski İl Emniyet Müdürü Sazak, Zonguldak’a getirilerek sorgulanmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tehdit bu kadar güçlü iken ve vatandaşlar hala meydanlarda demokrasi nöbeti tutarken, 15-16 Temmuz’da ortalıktan kaybolan 17 Temmuz’da ortalığa çıkarak demokrasi show’u yapan AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i sorgulayacak bir merci yok mu? Hükümet tarafından milat olarak kabul edilen 17/25 Aralık’tan sonrada çocuklarına FETÖ/PDY ait okullarda eğitim aldırmaya devam eden, FETÖ/PDY örgütünün Zonguldak’taki finans kaynaklarının başında geldiği iddiası ile şu an tutuklu olan Doğu Otomotiv’e daha önce park alanı olarak verilen sahildeki arsayı Fuar alanı gibi düzenlemeler yaparak  Aydemir kardeşlere büyük rant sağlayan, FETÖ/PDY örgütünün Zonguldak’taki finans kaynaklarının başında geldiği iddiası ile şu an tutuklu olan Doğu Otomotiv’in ortaklarından İhsan A.’nın oğlunu Belediye’ye peyzaj mimarı olarak işe alan,  AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin 15-16 Temmuz’da niye ortalıkta yoktu? Darbe başarılı olsaydı Ertan Şahin’de Sıkı Yönetim Belediye Başkanı mı olacaktı?  AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin şimdi günah çıkartmak peşindeymiş… Ne mi yapıyormuş? Sahilde Doğu Otomotiv’e verilen arsanın ihalesini iptal ediyormuş… Başka ne mi yapıyormuş? Doğu Otomotiv’in ortaklarından İhsan A.’nın peyzaj mimarı olarak işe aldığı oğlunu işten çıkartıyormuş… Çok basit ve ucuz hareketler bunlar. AKP Genel Merkezi’nin yiyeceğini hiç sanmam! AKP içerisindeki temizliğin ne zaman başlayacağı, FETÖ/PDY kurban safarilerine katılan, eşi cemaat içerisinde mütevelli ve abla gibi görevlerde bulunan Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’e ve 17/25 Aralık’tan sonra cemaat ile irtibatını kesmeyen, çocuklarına cemaatin okullarında eğitim aldıran AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve Başkan Yardımcısı Türker Baykan’a sıranın ne zaman geleceği kamuoyunda merakla bekleniyor.   AKP kendi içerisindeki temizliği yapmadığı müddetçe kamu vicdanını rahatlatamaz!

15 Temmuz darbe girişimi öncesi Zonguldak’a gelerek bazı görüşmeler yapan ve darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından 16 Temmuz sabahı Zonguldak’tan ayrılan Zonguldak eski il Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olmak suçlaması ile Ankara’da yakalandı. Darbe girişiminin başarılı olması durumunda Zonguldak Sıkı Yönetim Valisi olacağı iddia edilen eski İl Emniyet Müdürü Sazak, Zonguldak’a getirilerek sorgulanmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit bu kadar güçlü iken ve vatandaşlar hala meydanlarda demokrasi nöbeti tutarken, 15-16 Temmuz’da ortalıktan kaybolan 17 Temmuz’da ortalığa çıkarak demokrasi show’u yapan AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i sorgulayacak bir merci yok mu?

Hükümet tarafından milat olarak kabul edilen 17/25 Aralık’tan sonrada çocuklarına FETÖ/PDY ait okullarda eğitim aldırmaya devam eden,

FETÖ/PDY örgütünün Zonguldak’taki finans kaynaklarının başında geldiği iddiası ile şu an tutuklu olan Doğu Otomotiv’e daha önce park alanı olarak verilen sahildeki arsayı Fuar alanı gibi düzenlemeler yaparak  Aydemir kardeşlere büyük rant sağlayan,

FETÖ/PDY örgütünün Zonguldak’taki finans kaynaklarının başında geldiği iddiası ile şu an tutuklu olan Doğu Otomotiv’in ortaklarından İhsan A.’nın oğlunu Belediye’ye peyzaj mimarı olarak işe alan,

 AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin 15-16 Temmuz’da niye ortalıkta yoktu? Darbe başarılı olsaydı Ertan Şahin’de Sıkı Yönetim Belediye Başkanı mı olacaktı?

 AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin şimdi günah çıkartmak peşindeymiş…

Ne mi yapıyormuş?

Sahilde Doğu Otomotiv’e verilen arsanın ihalesini iptal ediyormuş…

Başka ne mi yapıyormuş?

Doğu Otomotiv’in ortaklarından İhsan A.’nın peyzaj mimarı olarak işe aldığı oğlunu işten çıkartıyormuş…

Çok basit ve ucuz hareketler bunlar. AKP Genel Merkezi’nin yiyeceğini hiç sanmam!

AKP içerisindeki temizliğin ne zaman başlayacağı, FETÖ/PDY kurban safarilerine katılan, eşi cemaat içerisinde mütevelli ve abla gibi görevlerde bulunan Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’e ve 17/25 Aralık’tan sonra cemaat ile irtibatını kesmeyen, çocuklarına cemaatin okullarında eğitim aldıran AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve Başkan Yardımcısı Türker Baykan’a sıranın ne zaman geleceği kamuoyunda merakla bekleniyor.  

AKP kendi içerisindeki temizliği yapmadığı müddetçe kamu vicdanını rahatlatamaz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.