Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU’CUUUUUUUU!!!!

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.11.2023 - 07:58, Güncelleme: 16.11.2023 - 08:08 2461+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU’CUUUUUUUU!!!!

MHP’li babanın rüzgârgülü oğlu! Hırsı aklının önünde, siyasette bir an önce bir koltuk kapma hevesinde her makama aday.
MHP’li babanın rüzgârgülü oğlu! Hırsı aklının önünde, siyasette bir an önce bir koltuk kapma hevesinde her makama aday. Ailesinin siyasi görüşünden olan partiden yola çıktı, yoklama çekti yemedi. Ardından hadi milliyetçi muhafazakâr çizgiye yakındır diye İYİ Parti’de siyaset yaptı. İkinci sıradan milletvekili adayı olmayı bir marifet sandı. Babasının belde başkanlığı yapmış olduğu MHP’nin karşısına rakip olarak çıktı. İşin garip tarafı kendini seçilir sandı… İl başkanlığı seçiminde siyasi olarak konumunu korumak adına hacı yatmaz gibi bir o yana, bir bu yana yattı. Yine yemedi, bu sefer halk beni istiyor diye belediye başkan adayı olacağını açıkladı. Baktı ki, İYİ Parti her seçimde her koltuğa hırsı aklının önünde giden, ruh halini birlikte siyaset yaptığı arkadaşlarının dahi çözemediği bu şahsa vermeyecek, bu sefer rotayı CHP’ye çevirdi. CHP’de kabul görmeyeceğini dahi anlayacak kapasite olmayan sözde siyasetçi, çıkmış birkaç Atatürkçü söylemle yerel bir gazetede CHP’den Belediye Başkan adayı olacağını açıklamış… Hadi oradan derler adama. Kozlu çok hırsı aklının önünde gideni gördü ama daha siyasette bir makama gelmeden böylesine kendini madara edenini görmedi. Bu boş bulduğu her yere aday olma meraklısı acemide zerre kadar siyasi öngörü olsa şunu görür; Ya arkadaş sen İYİ Parti’de kendine bir yer bulamamışsın, sana CHP’de siyaset yaptırırlar mı? Hele bir bak etrafına kimler var sırada, hali hazırda köşe başlarında kimler bekliyor? O kadar emek veren, sabır edip bu günü bekleyen, senin gibi kapı kapı gezip her boş bulduğu makama aday olmayan, duruşunu muhafaza etmiş partinin öz evladını harcayıp da senin gibi bulunmaz hint kumaşını mı aday yapacak CHP? Ey kidi seni… İşte bu kadar siyasi öngörün! Her neyse, benim asıl merak ettiğim; olmaz ama es kaza bunu CHP’den aday yapsalar, MHP Belde başkanlığı yapmış, ülkücü kimliği ile bilinen çizgisi her koltuğa talip olan oğlu siyasete girene kadar değişmeyen babası, İYİ Parti’den sonra şimdi de CHP’ye mi oy verecek? Ne diyelim, Allah insanı evladı ile sınamasın…
MHP’li babanın rüzgârgülü oğlu! Hırsı aklının önünde, siyasette bir an önce bir koltuk kapma hevesinde her makama aday.

MHP’li babanın rüzgârgülü oğlu!

Hırsı aklının önünde, siyasette bir an önce bir koltuk kapma hevesinde her makama aday.

Ailesinin siyasi görüşünden olan partiden yola çıktı, yoklama çekti yemedi.

Ardından hadi milliyetçi muhafazakâr çizgiye yakındır diye İYİ Parti’de siyaset yaptı.

İkinci sıradan milletvekili adayı olmayı bir marifet sandı. Babasının belde başkanlığı yapmış olduğu MHP’nin karşısına rakip olarak çıktı. İşin garip tarafı kendini seçilir sandı…

İl başkanlığı seçiminde siyasi olarak konumunu korumak adına hacı yatmaz gibi bir o yana, bir bu yana yattı.

Yine yemedi, bu sefer halk beni istiyor diye belediye başkan adayı olacağını açıkladı.

Baktı ki, İYİ Parti her seçimde her koltuğa hırsı aklının önünde giden, ruh halini birlikte siyaset yaptığı arkadaşlarının dahi çözemediği bu şahsa vermeyecek, bu sefer rotayı CHP’ye çevirdi.

CHP’de kabul görmeyeceğini dahi anlayacak kapasite olmayan sözde siyasetçi, çıkmış birkaç Atatürkçü söylemle yerel bir gazetede CHP’den Belediye Başkan adayı olacağını açıklamış…

Hadi oradan derler adama.

Kozlu çok hırsı aklının önünde gideni gördü ama daha siyasette bir makama gelmeden böylesine kendini madara edenini görmedi.

Bu boş bulduğu her yere aday olma meraklısı acemide zerre kadar siyasi öngörü olsa şunu görür;

Ya arkadaş sen İYİ Parti’de kendine bir yer bulamamışsın, sana CHP’de siyaset yaptırırlar mı?

Hele bir bak etrafına kimler var sırada, hali hazırda köşe başlarında kimler bekliyor?

O kadar emek veren, sabır edip bu günü bekleyen, senin gibi kapı kapı gezip her boş bulduğu makama aday olmayan, duruşunu muhafaza etmiş partinin öz evladını harcayıp da senin gibi bulunmaz hint kumaşını mı aday yapacak CHP?

Ey kidi seni…

İşte bu kadar siyasi öngörün!

Her neyse, benim asıl merak ettiğim; olmaz ama es kaza bunu CHP’den aday yapsalar, MHP Belde başkanlığı yapmış, ülkücü kimliği ile bilinen çizgisi her koltuğa talip olan oğlu siyasete girene kadar değişmeyen babası, İYİ Parti’den sonra şimdi de CHP’ye mi oy verecek?

Ne diyelim, Allah insanı evladı ile sınamasın…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Cafer ozdemir
(22.11.2023 19:53 - #267)
Ben ona iyi. Oartideyken oy verdim haram. Olsun utanmaz rezim
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.