Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU'CUUUUU!!!!!!!!!!!!

Gündem 11.02.2021 - 22:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7197+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU'CUUUUU!!!!!!!!!!!!

Yemezler, hadi oradan.......
İlçe başkanının dahi, ‘İsmini listeye yazıp meclis üyesi olmasına vesile olduğumdan ötürü kendimi affedemiyorum’ diye bahsettiği, Kendi maddi çıkarlarına hizmet etmekten başka hiçbir ahlaki ve etik değeri olmayan şahıs, Gerçek amacının ne olduğunu yazıya döken gazetecilere sosyal medya hesabından tehditler ve hakaretler savurarak esmiş gürlemiş. Yazının içerisinde ayetler, hadisler, mübarek şahıslardan alıntı sözler olunca inandırıcılığının da yüksek olacağını düşünen hasta ruhlu, foyasını ortaya döken gazetecilere aklı sıra ahlak dersi vermiş. Yemezler… Biz böyle ruh hastalarını, aklı hırsının önünden giden, sadece para değil makam sahiplerini çok gördük. Bize ahlak dersi verecek adam önce kendi ahlaklı olacak! Dindarlık havaları ile bu işler inandırıcılık kazanmıyor… Gittiği cami de bile cemaatle yer kavgası yapıp cami cemaatinin bile nefretini kazanan, İslam dininin en çok değer verdiği ve üzerinde durduğu ‘Güzel Ahlak’ ve ‘Kul Hakkı’ kavramları nedir? Bilmeyen biri ne martaval okursa okusun, ne bizler, ne de toplum nazarında bir inandırıcılığı olmaz! Bu çok ahlaklı (!) şahsın bu kadar zorlanmasının nedeni belli! Adama sorarlar; Kardeşim sen hak hukuk adalet mücadelesi veriyorum diye milleti şikâyet edip, sonra durumu fırsata çevirmek için satılık olan malını iki katı fiyata bu şahıslara satmak istedin mi? istemedin mi? Hayır diyemezsin, ‘malımı iki katına satın alın şikâyetimden vazgeçeyim’ dediğin adamlar bunu itiraf ediyor? Peki bu fırsatçılık değil midir? Şantaja girmez mi? Ahlaki midir? İslami olarak haram değil midir? Ya da kul hakkına girmez mi? Sonra iki ayet yaz bir hadis, ne olduğu belli olmayan bir sürü kavram karmaşası yazı ile kendini millete ak pak olarak anlat, ne halt yediğini anlatan kamuoyunu aydınlatan gazetecilere hakaret et, tehdit et, nemalanmakla suçla. Yemezler, hadi oradan...
Yemezler, hadi oradan.......

İlçe başkanının dahi, ‘İsmini listeye yazıp meclis üyesi olmasına vesile olduğumdan ötürü kendimi affedemiyorum’ diye bahsettiği,

Kendi maddi çıkarlarına hizmet etmekten başka hiçbir ahlaki ve etik değeri olmayan şahıs,

Gerçek amacının ne olduğunu yazıya döken gazetecilere sosyal medya hesabından tehditler ve hakaretler savurarak esmiş gürlemiş.

Yazının içerisinde ayetler, hadisler, mübarek şahıslardan alıntı sözler olunca inandırıcılığının da yüksek olacağını düşünen hasta ruhlu, foyasını ortaya döken gazetecilere aklı sıra ahlak dersi vermiş.

Yemezler…

Biz böyle ruh hastalarını, aklı hırsının önünden giden, sadece para değil makam sahiplerini çok gördük.

Bize ahlak dersi verecek adam önce kendi ahlaklı olacak!

Dindarlık havaları ile bu işler inandırıcılık kazanmıyor…

Gittiği cami de bile cemaatle yer kavgası yapıp cami cemaatinin bile nefretini kazanan,

İslam dininin en çok değer verdiği ve üzerinde durduğu ‘Güzel Ahlak’ ve ‘Kul Hakkı’ kavramları nedir? Bilmeyen biri ne martaval okursa okusun, ne bizler, ne de toplum nazarında bir inandırıcılığı olmaz!

Bu çok ahlaklı (!) şahsın bu kadar zorlanmasının nedeni belli!

Adama sorarlar;

Kardeşim sen hak hukuk adalet mücadelesi veriyorum diye milleti şikâyet edip, sonra durumu fırsata çevirmek için satılık olan malını iki katı fiyata bu şahıslara satmak istedin mi? istemedin mi?

Hayır diyemezsin, ‘malımı iki katına satın alın şikâyetimden vazgeçeyim’ dediğin adamlar bunu itiraf ediyor?

Peki bu fırsatçılık değil midir?

Şantaja girmez mi?

Ahlaki midir?

İslami olarak haram değil midir?

Ya da kul hakkına girmez mi?

Sonra iki ayet yaz bir hadis, ne olduğu belli olmayan bir sürü kavram karmaşası yazı ile kendini millete ak pak olarak anlat, ne halt yediğini anlatan kamuoyunu aydınlatan gazetecilere hakaret et, tehdit et, nemalanmakla suçla.

Yemezler, hadi oradan...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.