Sitenin sağında bir giydirme reklam

DAVUTOĞLU ZONGULDAK’TA

Gündem 23.12.2021 - 00:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3468+ kez okundu.
 

DAVUTOĞLU ZONGULDAK’TA

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partililer eşliğinde Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde esnafları ziyaret etti.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partililer eşliğinde Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde esnafları ziyaret etti. Zonguldak Programı çerçevesinde Alaplı ve Ereğli’de bir dizi ziyaretlerde bulunan eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Başkan Prof.Dr.Davutoğlu Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Her iki ilçede de esnaf ziyareti yapıp vatandaşlarla sohbet eden Davutoğlu son olarak Kozlu İlçesine geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kozlu’da esnafları ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi. Ziyaretlerin tamamlanmasının ardından akşam yerel kanalda televizyon programa katılan Başkan Davutoğlu geceyi dinlenerek geçirdikten sonra 22 Aralık Çarşamba günü Dedeman Otel’de düzenlenecek kahvaltıda partililer, basın mensupları ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.(BKH)
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partililer eşliğinde Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde esnafları ziyaret etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partililer eşliğinde Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde esnafları ziyaret etti.

Zonguldak Programı çerçevesinde Alaplı ve Ereğli’de bir dizi ziyaretlerde bulunan eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Başkan Prof.Dr.Davutoğlu Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Her iki ilçede de esnaf ziyareti yapıp vatandaşlarla sohbet eden Davutoğlu son olarak Kozlu İlçesine geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kozlu’da esnafları ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi. Ziyaretlerin tamamlanmasının ardından akşam yerel kanalda televizyon programa katılan Başkan Davutoğlu geceyi dinlenerek geçirdikten sonra 22 Aralık Çarşamba günü Dedeman Otel’de düzenlenecek kahvaltıda partililer, basın mensupları ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.