Sitenin sağında bir giydirme reklam

DAVA ADAMI DEĞİL, DAVA KADINI!

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.03.2024 - 21:40, Güncelleme: 06.03.2024 - 21:54 3326+ kez okundu.
 

DAVA ADAMI DEĞİL, DAVA KADINI!

Yıllardır Ak Parti’nin başarısı için kapı kapı dolaşıyor. Ben dava adamıyım deyip menfaatleri bitince hemen ekip arkadaşlarını terk edenlere inat, ne partisinden ne de inandığı siyasi davadan vaz geçiyor.
Yıllardır Ak Parti’nin başarısı için kapı kapı dolaşıyor.  Ben dava adamıyım deyip menfaatleri bitince hemen ekip arkadaşlarını terk edenlere inat, ne partisinden ne de inandığı siyasi davadan vaz geçiyor.   Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini layıkıyla tamamladıktan sonra Kozlu Belediye Meclis Üyeliği ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevlerini birlikte yürüttü. Ali Bektaş’ın 31 Mart seçimlerine birlikte gireceği ekip arasında ismi yer almasa da Başkan Bektaş’ın ve Ak Parti’nin başarısı için listede ismi yer alanlar kadar canla başla çalışmaya devam ediyor. Benim için Partime ve davama hangi kademede hizmet ettiğimin önemi yok! Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade buyurduğu gibi biz milletimize efendi değil hizmetkar olmak için bu yola baş koymuşuz diyor. Önündeki en büyük hedefin 31 Mart seçimlerinde Kozlu Belediye Başkanlığı seçimini Ak Parti’nin adayı ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ a yeniden kazandırmak olduğunu dile getiren Ak Parti Kozlu Belediye Meclis Üyesi ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Şennur Danış, ‘Kozlu’nun ne kadar geliştiği ortada, Zonguldak’ın beyaz yakalı tabir edilen sektör çalışanları ile esnaf kesimi ikamet etmek için Kozlu’yu tercih ediyor. İnsanlar önceden hafta sonları gezmeye Ereğli’ye giderdi. Şimdi Ereğli’den ve diğer çevre ilçelerden Kozlu’ya geliyorlar. Bunlar Ali Bektaş ve ekibinin başarısıdır. Bu gelişimi sürdürmek adına tüm Kozluluları 31 Mart seçimlerinde Ali Bektaş ve Ak Parti’yi desteklemeye davet ediyorum. Ali Bektaş ve ekip arkadaşlarının davası memleket sevdası Kozlu’dur. Şeklinde konuştu.
Yıllardır Ak Parti’nin başarısı için kapı kapı dolaşıyor. Ben dava adamıyım deyip menfaatleri bitince hemen ekip arkadaşlarını terk edenlere inat, ne partisinden ne de inandığı siyasi davadan vaz geçiyor.

Yıllardır Ak Parti’nin başarısı için kapı kapı dolaşıyor.  Ben dava adamıyım deyip menfaatleri bitince hemen ekip arkadaşlarını terk edenlere inat, ne partisinden ne de inandığı siyasi davadan vaz geçiyor.

 

Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini layıkıyla tamamladıktan sonra Kozlu Belediye Meclis Üyeliği ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevlerini birlikte yürüttü.

Ali Bektaş’ın 31 Mart seçimlerine birlikte gireceği ekip arasında ismi yer almasa da Başkan Bektaş’ın ve Ak Parti’nin başarısı için listede ismi yer alanlar kadar canla başla çalışmaya devam ediyor.

Benim için Partime ve davama hangi kademede hizmet ettiğimin önemi yok! Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade buyurduğu gibi biz milletimize efendi değil hizmetkar olmak için bu yola baş koymuşuz diyor.

Önündeki en büyük hedefin 31 Mart seçimlerinde Kozlu Belediye Başkanlığı seçimini Ak Parti’nin adayı ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ a yeniden kazandırmak olduğunu dile getiren Ak Parti Kozlu Belediye Meclis Üyesi ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Şennur Danış, ‘Kozlu’nun ne kadar geliştiği ortada, Zonguldak’ın beyaz yakalı tabir edilen sektör çalışanları ile esnaf kesimi ikamet etmek için Kozlu’yu tercih ediyor. İnsanlar önceden hafta sonları gezmeye Ereğli’ye giderdi. Şimdi Ereğli’den ve diğer çevre ilçelerden Kozlu’ya geliyorlar. Bunlar Ali Bektaş ve ekibinin başarısıdır. Bu gelişimi sürdürmek adına tüm Kozluluları 31 Mart seçimlerinde Ali Bektaş ve Ak Parti’yi desteklemeye davet ediyorum. Ali Bektaş ve ekip arkadaşlarının davası memleket sevdası Kozlu’dur. Şeklinde konuştu.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.