Sitenin sağında bir giydirme reklam

DANIŞ:BAŞKANIMIZA YÖNELİK İFTİRALAR İĞRENÇ VE İNSANİ AÇIDAN KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL!

Kozlu 05.10.2021 - 11:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3061+ kez okundu.
 

DANIŞ:BAŞKANIMIZA YÖNELİK İFTİRALAR İĞRENÇ VE İNSANİ AÇIDAN KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL!

Kozlu Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısının ilk oturumu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü Kozlu Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. AK Parti Kozlu Belediye Meclis Üyesi Şennur Danış, Kozlu Belediye meclis toplantısında Celal Murat Birinci'nin saldırıya uğraması ile ilgili gündem dışı söz aldı.
Kozlu Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısının ilk oturumu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü Kozlu Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. AK Parti Kozlu Belediye Meclis Üyesi Şennur Danış, Kozlu Belediye meclis toplantısında Celal Murat Birinci'nin saldırıya uğraması ile ilgili gündem dışı söz aldı. Kozlu Belediye Meclisi’nde gündem dışı söz alan Danış, “Geçtiğimiz hafta kent meydanında, meydana gelen bir adli olayda; bir meclis üyesine yapılan saldırıda, üyesi olmaktan gurur duyduğum partimiz ve Belediye Başkanımız hakkında iğrenç ve kabul edilemez iftiralarda bulunulsa da, adli soruşturma devam ederken ve olay sonuçlanmadan yapılmış olan açıklamaları kabul etmiyoruz. Başkanımızın ve Meclis üyelerimizin bu iftiralar hakkında yasal yollara başvurduğunu belirterek, olayı insani açıdan değerlendirdiğimizde; asla kabul edilir bulmuyor ve kınıyoruz. Saldırının şahsa değil, Kozlu Belediye Meclisi’ne yapıldığı düşünerek, geçmiş olsun diyor ve olayı kınıyoruz” ifadelerini kullandı. DEĞİRMENCİ: “MECLİSİMİZE GEÇMİŞ OLSUN” CHP Grup Başkan Vekili Cihan Değirmenci ise konuşmasında, “Geçen hafta hiçbirimizin tasvip etmediğimiz bir olay yaşadık. Bunun için Meclisimize geçmiş olsun diyoruz. Gönül isterdi ki, bu olmasın. Bu olaylardan hiç memnun değiliz. Tekrar meclisimize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.
Kozlu Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısının ilk oturumu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü Kozlu Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. AK Parti Kozlu Belediye Meclis Üyesi Şennur Danış, Kozlu Belediye meclis toplantısında Celal Murat Birinci'nin saldırıya uğraması ile ilgili gündem dışı söz aldı.

Kozlu Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısının ilk oturumu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü Kozlu Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

AK Parti Kozlu Belediye Meclis Üyesi Şennur Danış, Kozlu Belediye meclis toplantısında Celal Murat Birinci'nin saldırıya uğraması ile ilgili gündem dışı söz aldı.

Kozlu Belediye Meclisi’nde gündem dışı söz alan Danış, “Geçtiğimiz hafta kent meydanında, meydana gelen bir adli olayda; bir meclis üyesine yapılan saldırıda, üyesi olmaktan gurur duyduğum partimiz ve Belediye Başkanımız hakkında iğrenç ve kabul edilemez iftiralarda bulunulsa da, adli soruşturma devam ederken ve olay sonuçlanmadan yapılmış olan açıklamaları kabul etmiyoruz.
Başkanımızın ve Meclis üyelerimizin bu iftiralar hakkında yasal yollara başvurduğunu belirterek, olayı insani açıdan değerlendirdiğimizde; asla kabul edilir bulmuyor ve kınıyoruz.
Saldırının şahsa değil, Kozlu Belediye Meclisi’ne yapıldığı düşünerek, geçmiş olsun diyor ve olayı kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

DEĞİRMENCİ: “MECLİSİMİZE GEÇMİŞ OLSUN”
CHP Grup Başkan Vekili Cihan Değirmenci ise konuşmasında, “Geçen hafta hiçbirimizin tasvip etmediğimiz bir olay yaşadık. Bunun için Meclisimize geçmiş olsun diyoruz. Gönül isterdi ki, bu olmasın. Bu olaylardan hiç memnun değiliz. Tekrar meclisimize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.