Sitenin sağında bir giydirme reklam

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN, ‘KOZLU’NUN ÜZERİNDE ÇOK OYUNLAR OYNADILAR’SÖZÜNÜN ARDINDAKİ GERÇEK!

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.02.2024 - 08:30, Güncelleme: 15.02.2024 - 08:43 3381+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN, ‘KOZLU’NUN ÜZERİNDE ÇOK OYUNLAR OYNADILAR’SÖZÜNÜN ARDINDAKİ GERÇEK!

Yerel seçimler öncesinde 10 Şubat 2024 Cumartesi günü ilk mitingini Zonguldak’ta yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile ilgili sözleri mitinge damgasını vurdu.
Yerel seçimler öncesinde 10 Şubat 2024 Cumartesi günü ilk mitingini Zonguldak’ta yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile ilgili sözleri mitinge damgasını vurdu. İlçe belediye başkan adaylarının kürsüye davet edildiği sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş için söylediği, “Kozlu’nun üzerinde çok oyun oynadılar, ama 31 Mart’ta inşallah Belediye Başkan Adayımız o oyunları bozacak”  sözleri o an için kafaları karıştırıp “Erdoğan neyi kastetti” yorumlarına neden olsa da, gerçek kısa sürede anlaşıldı. CHP’li Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Kozlu’da Siyaseti dizayn etmek için öne sürdüğü, Milletvekili Eylem Ertuğrul, İl Başkanı Devrim Dural ve Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ile üzerinde mutabakata vardığı ve aylar öncesinden ismi kesin aday olarak açıklanacağı iddia edilen CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci’nin adaylığı kesinleştikten sonraki söylemleri kamuoyundaki iddiaları doğrular yönde gerçekleşti. Kamuoyunda Altuğ Dökmeci’nin Halil Posbıyık ve CHP’deki üst akıl olarak nitelendirilen yöneticilerinin Kozlu siyasetini dizayn etmek için ortaya çıkarttıkları bir figüran olduğu öne sürülürken, Dökmeci’nin seçim çalışmalarında, ‘Benim arkamda koskoca Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık var’ şeklindeki söylediği iddia edilen sözler ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Şubat mitinginde sarf ettiği, ‘Kozlu üzerinde oynanan oyunlar’ ifadelerinden,23 Dökmeci’nin arkasındaki Halil Posbıyık’ın Kozlu ve Bektaş’a seçim kaybettirmek ile ilgili kirli siyasi planlarını kastettiği şeklinde yorumlandı. Bunun ardından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın bir seçim toplantısında, ‘Benim kirli hesaplarla entrikalarla, oyunlarla işim olmaz. Benim işim halka hizmet. Kim kimi arkasına alırsa alsın. Hiç kimsenin kirli planlarını, Kozlu üzerindeki ard niyetli hesaplarını gerçekleştirmesine izin vermeyiz. Benimde arkamda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kozlu Halkının özgür iradesi var. Gerisi yalan’ sözleri takdir ve beğeni ile karşılandı.(BKH)
Yerel seçimler öncesinde 10 Şubat 2024 Cumartesi günü ilk mitingini Zonguldak’ta yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile ilgili sözleri mitinge damgasını vurdu.

Yerel seçimler öncesinde 10 Şubat 2024 Cumartesi günü ilk mitingini Zonguldak’ta yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile ilgili sözleri mitinge damgasını vurdu.

İlçe belediye başkan adaylarının kürsüye davet edildiği sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş için söylediği, “Kozlu’nun üzerinde çok oyun oynadılar, ama 31 Mart’ta inşallah Belediye Başkan Adayımız o oyunları bozacak”  sözleri o an için kafaları karıştırıp “Erdoğan neyi kastetti” yorumlarına neden olsa da, gerçek kısa sürede anlaşıldı.

CHP’li Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Kozlu’da Siyaseti dizayn etmek için öne sürdüğü, Milletvekili Eylem Ertuğrul, İl Başkanı Devrim Dural ve Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ile üzerinde mutabakata vardığı ve aylar öncesinden ismi kesin aday olarak açıklanacağı iddia edilen CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci’nin adaylığı kesinleştikten sonraki söylemleri kamuoyundaki iddiaları doğrular yönde gerçekleşti.

Kamuoyunda Altuğ Dökmeci’nin Halil Posbıyık ve CHP’deki üst akıl olarak nitelendirilen yöneticilerinin Kozlu siyasetini dizayn etmek için ortaya çıkarttıkları bir figüran olduğu öne sürülürken, Dökmeci’nin seçim çalışmalarında, ‘Benim arkamda koskoca Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık var’ şeklindeki söylediği iddia edilen sözler ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Şubat mitinginde sarf ettiği, ‘Kozlu üzerinde oynanan oyunlar’ ifadelerinden,23 Dökmeci’nin arkasındaki Halil Posbıyık’ın Kozlu ve Bektaş’a seçim kaybettirmek ile ilgili kirli siyasi planlarını kastettiği şeklinde yorumlandı.

Bunun ardından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın bir seçim toplantısında, ‘Benim kirli hesaplarla entrikalarla, oyunlarla işim olmaz. Benim işim halka hizmet. Kim kimi arkasına alırsa alsın. Hiç kimsenin kirli planlarını, Kozlu üzerindeki ard niyetli hesaplarını gerçekleştirmesine izin vermeyiz. Benimde arkamda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kozlu Halkının özgür iradesi var. Gerisi yalan’ sözleri takdir ve beğeni ile karşılandı.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.