Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çocuklar üşümeyecek

Gündem 19.11.2020 - 02:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 2826+ kez okundu.
 

Çocuklar üşümeyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadın ve gençlik kollarının köylerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere başlattığı ‘1 mont, 1 bot’ kampanyasında toplanan giyecekler bugünden itibaren ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya başlandı. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “CHP Zonguldak Örgütleri olarak yaklaşık 1,5 ay önce tüm ilçelerimizde kadın ve gençlik kollarımızın küçük kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlattığımız ‘1 mont, 1 bot’ kampanyasında bugüne kadar hayırseverlerimizin desteğiyle çok güzel yardımlar aldık. Hayırseverlerimiz küçük kardeşlerimizin ihtiyacını karşılamak amacıyla kampanyamıza sıfır ürünlerle destek verdiler. Örgütlerimiz bugün itibariyle tüm ilçelerimizde eş zamanlı olarak kırsal köylerimizdeki çocuklarımıza mont ve botlarını teslim edeceğiz. Amacımız kırsal köylerdeki kardeşlerimizi kış mevsiminde ayaklarını ve üzerlerini giydirerek ısıtmaktır. Kampanyamız 15 gün süreyle devam edecektir. Kampanyada kesinlikle nakdi bağış kabul etmiyoruz. Sadece bot ve mont kabul ediyoruz. Bizlerde Zonguldaklı hayırseverlerin bizlere teslim ettiğini mont ve botları köylerimizdeki küçük kardeşlerimize teslim ediyoruz. Zonguldaklılara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadın ve gençlik kollarının köylerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere başlattığı ‘1 mont, 1 bot’ kampanyasında toplanan giyecekler bugünden itibaren ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya başlandı.
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “CHP Zonguldak Örgütleri olarak yaklaşık 1,5 ay önce tüm ilçelerimizde kadın ve gençlik kollarımızın küçük kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlattığımız ‘1 mont, 1 bot’ kampanyasında bugüne kadar hayırseverlerimizin desteğiyle çok güzel yardımlar aldık.
Hayırseverlerimiz küçük kardeşlerimizin ihtiyacını karşılamak amacıyla kampanyamıza sıfır ürünlerle destek verdiler. Örgütlerimiz bugün itibariyle tüm ilçelerimizde eş zamanlı olarak kırsal köylerimizdeki çocuklarımıza mont ve botlarını teslim edeceğiz. Amacımız kırsal köylerdeki kardeşlerimizi kış mevsiminde ayaklarını ve üzerlerini giydirerek ısıtmaktır. Kampanyamız 15 gün süreyle devam edecektir. Kampanyada kesinlikle nakdi bağış kabul etmiyoruz. Sadece bot ve mont kabul ediyoruz. Bizlerde Zonguldaklı hayırseverlerin bizlere teslim ettiğini mont ve botları köylerimizdeki küçük kardeşlerimize teslim ediyoruz. Zonguldaklılara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.