Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’DEN ZORAKİ BİRLİK GÖSTERİSİ

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.01.2024 - 11:32, Güncelleme: 19.01.2024 - 14:49 3579+ kez okundu.
 

CHP’DEN ZORAKİ BİRLİK GÖSTERİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Belediye Başkan Aday adayları hep birlikte 19 Mayıs mahallesi Askeri tepe ve Fatih mahallelerinde kahve ziyaretleri gezisine çıktı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Belediye Başkan Aday adayları hep birlikte 19 Mayıs mahallesi Askeri tepe ve Fatih mahallelerinde kahve ziyaretleri gezisine çıktı. Kozlu ilçe başkanı Merve Arslan eşliğinde Kozlu merkez ve mahallelerde esnaf ziyareti gerçekleştiren Belediye Başkan Aday adaylarının gezisine torununun rahatsızlığını gerekçe gösteren Cihan Değirmenci katılmadı. CHP’NİN ADAYI HAFTALAR ÖNCE BELİRLENDİ. ADAY ALTUĞ DÖKMECİ! Siyasi Kulislerden sızan bilgilere göre Kozlu Belediye Başkan Adayının bir ay öncesinde İlçe başkanı, İl başkanı ve milletvekilinin aldığı prensip karar ile belirlendiği öne sürülmüştü. Üzerinde mutabakata varılan Başkan adayının Ereğli ve Zonguldak’taki bazı rant ve sermaye çevrelerinin desteklediği Altuğ Dökmeci olduğu kamuoyunda herkes tarafından konuşulur hale gelmişti. SAF YERİNE KONULAN ADAY ADAYLARININ GAZINI ALMA TOPLANTISI MI? Bu durumdan haberi olmayan diğer adayların eşit rekabet zemininde yarıştıklarını zannederek boş yere mücadele ettikleri söylentilerinin kamuoyunda giderek yayılması ve bu söylentilerin aday adayları üzerinde olumsuz etki yapması üzerine bu ziyaretin zoraki birlik ve beraberlik gösterisi olarak nitelendirildi. GÖMLEK OLMADI PANTOLON VERELİM MİSALİ… Diğer yandan 5 yıl gibi siyasette kısa sayılabilecek bir sürede kapısını çalmadık parti bırakmayan, her partide her koltuğa aday olarak kamuoyunun karşısına çıkan, daha 6-7 ay önce İYİ Parti Milletvekili adayı olarak seçmenden oy isteyen ve son olarak CHP Kozlu Belediye Başkan Aday adayı olarak kamuoyunun karşısına çıkan Tolga Gören’in adaylığı önceden belli olan Altuğ Dökmeci ile yakınlığını görenler, aday olamayacağını anladı belki Altuğ aday olur da kazara seçim kazanırsa kendisini başkan yardımcısı yapar ümidi ile Altuğ’un dibinden ayrılmıyor yorumlarına neden oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Belediye Başkan Aday adayları hep birlikte 19 Mayıs mahallesi Askeri tepe ve Fatih mahallelerinde kahve ziyaretleri gezisine çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Belediye Başkan Aday adayları hep birlikte 19 Mayıs mahallesi Askeri tepe ve Fatih mahallelerinde kahve ziyaretleri gezisine çıktı.

Kozlu ilçe başkanı Merve Arslan eşliğinde Kozlu merkez ve mahallelerde esnaf ziyareti gerçekleştiren Belediye Başkan Aday adaylarının gezisine torununun rahatsızlığını gerekçe gösteren Cihan Değirmenci katılmadı.

CHP’NİN ADAYI HAFTALAR ÖNCE BELİRLENDİ. ADAY ALTUĞ DÖKMECİ!

Siyasi Kulislerden sızan bilgilere göre Kozlu Belediye Başkan Adayının bir ay öncesinde İlçe başkanı, İl başkanı ve milletvekilinin aldığı prensip karar ile belirlendiği öne sürülmüştü.

Üzerinde mutabakata varılan Başkan adayının Ereğli ve Zonguldak’taki bazı rant ve sermaye çevrelerinin desteklediği Altuğ Dökmeci olduğu kamuoyunda herkes tarafından konuşulur hale gelmişti.

SAF YERİNE KONULAN ADAY ADAYLARININ GAZINI ALMA TOPLANTISI MI?

Bu durumdan haberi olmayan diğer adayların eşit rekabet zemininde yarıştıklarını zannederek boş yere mücadele ettikleri söylentilerinin kamuoyunda giderek yayılması ve bu söylentilerin aday adayları üzerinde olumsuz etki yapması üzerine bu ziyaretin zoraki birlik ve beraberlik gösterisi olarak nitelendirildi.

GÖMLEK OLMADI PANTOLON VERELİM MİSALİ…

Diğer yandan 5 yıl gibi siyasette kısa sayılabilecek bir sürede kapısını çalmadık parti bırakmayan, her partide her koltuğa aday olarak kamuoyunun karşısına çıkan, daha 6-7 ay önce İYİ Parti Milletvekili adayı olarak seçmenden oy isteyen ve son olarak CHP Kozlu Belediye Başkan Aday adayı olarak kamuoyunun karşısına çıkan Tolga Gören’in adaylığı önceden belli olan Altuğ Dökmeci ile yakınlığını görenler, aday olamayacağını anladı belki Altuğ aday olur da kazara seçim kazanırsa kendisini başkan yardımcısı yapar ümidi ile Altuğ’un dibinden ayrılmıyor yorumlarına neden oldu.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.