Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP KOZLU’DA ESNAFI ZİYARET ETTİ

Kozlu 18.02.2021 - 01:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8221+ kez okundu.
 

CHP KOZLU’DA ESNAFI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan beraberinde İlçe Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Kozlu’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafa el broşürü, meske ve dezenfektan dağıtarak esnafların sorunlarını dinleyen CHP teşkilatı pandemi dönemindeki ekonımik sorunların aşılması yönünde istişarelerde bulundu. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Kozlu İlçe başkanı Seyfettin Ceylan şunları dile getirdi;‘Yaşadığımız bu zor günlerde tüm meslekler gibi çıkmazda bulunan Kozlu çarşı esnaflarımızı CHP Kozlu ilçe başkanlığımız,ilçe kadın kolları başkanlığımız ve il gençlik kolları başkanımız ile beraber ziyaret edip esnaflarımıza maske, dezenfektan ve el broşürlerimizi takdim ettik.Pandemi nedeniyle zor günler geçiren tüm esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar dileyip, istişarelerde bulunduk’dedi.(BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan beraberinde İlçe Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Kozlu’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Esnafa el broşürü, meske ve dezenfektan dağıtarak esnafların sorunlarını dinleyen CHP teşkilatı pandemi dönemindeki ekonımik sorunların aşılması yönünde istişarelerde bulundu.
Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Kozlu İlçe başkanı Seyfettin Ceylan şunları dile getirdi;‘Yaşadığımız bu zor günlerde tüm meslekler gibi çıkmazda bulunan Kozlu çarşı esnaflarımızı CHP Kozlu ilçe başkanlığımız,ilçe kadın kolları başkanlığımız ve il gençlik kolları başkanımız ile beraber ziyaret edip esnaflarımıza maske, dezenfektan ve el broşürlerimizi takdim ettik.Pandemi nedeniyle zor günler geçiren tüm esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar dileyip, istişarelerde bulunduk’dedi.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.