Sitenin sağında bir giydirme reklam

CEM DERELİ TTK PERSONELLERİ İLE BULUŞTU

Siyaset 25.03.2024 - 21:54, Güncelleme: 25.03.2024 - 21:54 3968+ kez okundu.
 

CEM DERELİ TTK PERSONELLERİ İLE BULUŞTU

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli , Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)Garaj Personellerini ziyaret etti.
Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli , Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)Garaj Personellerini ziyaret etti. Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Adayı Dereli, Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ile beraber Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)Garaj Personellerimi ziyaret etti. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, TTK ekibine Yeni Zonguldak için 41 projesini açıklayarak yerel seçimler için destek istedi. TTK personelleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek ellerinden gelen desteği vereceklerinin sözünü verdi.
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli , Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)Garaj Personellerini ziyaret etti.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli , Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)Garaj Personellerini ziyaret etti.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Adayı Dereli, Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ile beraber Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)Garaj Personellerimi ziyaret etti.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, TTK ekibine Yeni Zonguldak için 41 projesini açıklayarak yerel seçimler için destek istedi.

TTK personelleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek ellerinden gelen desteği vereceklerinin sözünü verdi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.