Sitenin sağında bir giydirme reklam

CAFE AKADEMİ HİZMETE GİRDİ

Zonguldak 03.07.2022 - 08:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 9110+ kez okundu.
 

CAFE AKADEMİ HİZMETE GİRDİ

ZBEÜ Zonguldak’a manzarası, ortamı ve hizmet kalitesi ile muhteşem bir mekân kattı.
ZBEÜ Zonguldak’a manzarası, ortamı ve hizmet kalitesi ile muhteşem bir mekân kattı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Kampüsü’nde yer alan Cafe Akademi 30 Haziran Perşembe günü, saat 12.00’da  gerçekleşen tören ile hizmete açıldı. Açılışa Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, akademik ve idari personel ile vatandaşlar katıldı. ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Özölçer Cafe Akademi'nin Bülent Ecevit Üniveritesine ve Zonguldak’a hayırlı olması temennisinde bulunarak açılış kurdelasını eşi Seran Türkyılmaz Özölçer ile birlikte kesti. Açılışın ardından konuşan Rektör Özölçer, Zonguldak Karaelmas Vakfı tarafından işletilecek olan Kafeden sağlanacak gelirin ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağını, bu yüzden söz konusu Kafenin ayrı bir önem taşıdığını dile getirdi. Kafe ile ilgili açıklama yapan Üniversite Vakıf yetkilileri ise Kafe’nin 09:00 ile 00:00 saatleri arasında tüm halka açık olduğunu, kahvaltı tabağından sıcak yiyeceklere, tatlı çeşitlerinden soğuk-sıcak içeceklere kadar zengin bir menü seçeneği ile konuklarını beklediklerini aktardı. Açılışın ardından davetliler kafenin terasında sohbet ederek keyifli vakit geçirdi.
ZBEÜ Zonguldak’a manzarası, ortamı ve hizmet kalitesi ile muhteşem bir mekân kattı.

ZBEÜ Zonguldak’a manzarası, ortamı ve hizmet kalitesi ile muhteşem bir mekân kattı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Kampüsü’nde yer alan Cafe Akademi 30 Haziran Perşembe günü, saat 12.00’da  gerçekleşen tören ile hizmete açıldı.

Açılışa Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, akademik ve idari personel ile vatandaşlar katıldı.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Özölçer Cafe Akademi'nin Bülent Ecevit Üniveritesine ve Zonguldak’a hayırlı olması temennisinde bulunarak açılış kurdelasını eşi Seran Türkyılmaz Özölçer ile birlikte kesti. Açılışın ardından konuşan Rektör Özölçer, Zonguldak Karaelmas Vakfı tarafından işletilecek olan Kafeden sağlanacak gelirin ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağını, bu yüzden söz konusu Kafenin ayrı bir önem taşıdığını dile getirdi.

Kafe ile ilgili açıklama yapan Üniversite Vakıf yetkilileri ise Kafe’nin 09:00 ile 00:00 saatleri arasında tüm halka açık olduğunu, kahvaltı tabağından sıcak yiyeceklere, tatlı çeşitlerinden soğuk-sıcak içeceklere kadar zengin bir menü seçeneği ile konuklarını beklediklerini aktardı.

Açılışın ardından davetliler kafenin terasında sohbet ederek keyifli vakit geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.