Sitenin sağında bir giydirme reklam

BU PROJELER ÇOK KONUŞULACAK

Kozlu 02.03.2024 - 10:04, Güncelleme: 02.03.2024 - 10:04 3285+ kez okundu.
 

BU PROJELER ÇOK KONUŞULACAK

İhsaniye, Kılıç ve Güney Mahallesine TOKİ Konut Projeleri geliyor...
Kozlu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Bektaş'ın yeni dönemde hayata geçireceği projelerin ve yeni dönemde birlikte çalışacağı Belediye Meclis Üyelerinin aday tanıtım programı yapılacak.  Yaklaşık 20'ye yakın projenin açıklanacağı programda; Ali Bektaş'ın en önem verdiği projeler arasında Sahil Projesi, yeni kavşak projesi ve TOKİ konutlarının yer aldığı öğrenildi.  AK Parti Kozlu İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Cumartesi günü (02.03.2024)  saat 13.30’ da Karaca Düğün Salonunda proje ve aday tanıtımımız yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımız davetlidir" denildi.
İhsaniye, Kılıç ve Güney Mahallesine TOKİ Konut Projeleri geliyor...

Kozlu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Bektaş'ın yeni dönemde hayata geçireceği projelerin ve yeni dönemde birlikte çalışacağı Belediye Meclis Üyelerinin aday tanıtım programı yapılacak. 

Yaklaşık 20'ye yakın projenin açıklanacağı programda; Ali Bektaş'ın en önem verdiği projeler arasında Sahil Projesi, yeni kavşak projesi ve TOKİ konutlarının yer aldığı öğrenildi. 

AK Parti Kozlu İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Cumartesi günü (02.03.2024)  saat 13.30’ da Karaca Düğün Salonunda proje ve aday tanıtımımız yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımız davetlidir" denildi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.