Sitenin sağında bir giydirme reklam

BONUS HOCA KOZLU’DA

Eğitim 15.03.2020 - 20:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7437+ kez okundu.
 

BONUS HOCA KOZLU’DA

Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu (Bonus Hoca) Üniversiteye hazırlanan Lise öğrencilerine yönelik bir dizi seminer vermek için geldiği Zonguldak ve ilçelerinde özel davet üzerine Kozlu Ortaokulu Öğrencileri ile bir araya geldi.
Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu (Bonus Hoca) Üniversiteye hazırlanan Lise öğrencilerine yönelik bir dizi seminer vermek için geldiği Zonguldak ve ilçelerinde özel davet üzerine Kozlu Ortaokulu Öğrencileri ile bir araya geldi. Kozlu Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencilerinin ilgi ile dinlediği Bonus Hoca sınav kaygısı, motivasyon, yapay zeka, çağın mesleklerinde bilişim teknolojilerinin ve yabancı dil eğitiminin önemine dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku, seminerin çok faydalı olduğuna dikkat çekerek, Süleyman Beledioğlu (Bonus Hoca)’nun Kozlu Ortaokulu öğrencileri ile buluşmasına vesile olan Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş’ e teşekkür ettiğini dile getirdi. Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu duygu ve düşüncelere yer verdi; ‘Tansel Bey eğitim uzmanı olan Süleyman Beledioğlu (Bonus Hoca) gibi büyük bir değeri öğrencilerimle söyleşi yapmasına vesile olduğunuz için Kozlu Ortaokulu ailesi adına size yürekten teşekkür ediyorum. Öğrencilerim ve öğretmen arkadaşlarım; sınav kaygısı,motivasyon, yapay zeka, bilişim ve İngilizcenin önemi ile ilgili düne göre daha bilinçliler.Çok verimli ve amacına uygun etkinlik gerçekleştirdiğimiz için mutluluk duydum.’(BKH)
Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu (Bonus Hoca) Üniversiteye hazırlanan Lise öğrencilerine yönelik bir dizi seminer vermek için geldiği Zonguldak ve ilçelerinde özel davet üzerine Kozlu Ortaokulu Öğrencileri ile bir araya geldi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu (Bonus Hoca) Üniversiteye hazırlanan Lise öğrencilerine yönelik bir dizi seminer vermek için geldiği Zonguldak ve ilçelerinde özel davet üzerine Kozlu Ortaokulu Öğrencileri ile bir araya geldi.

Kozlu Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencilerinin ilgi ile dinlediği Bonus Hoca sınav kaygısı, motivasyon, yapay zeka, çağın mesleklerinde bilişim teknolojilerinin ve yabancı dil eğitiminin önemine dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku, seminerin çok faydalı olduğuna dikkat çekerek, Süleyman Beledioğlu (Bonus Hoca)’nun Kozlu Ortaokulu öğrencileri ile buluşmasına vesile olan Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş’ e teşekkür ettiğini dile getirdi.

Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu duygu ve düşüncelere yer verdi;

‘Tansel Bey eğitim uzmanı olan Süleyman Beledioğlu (Bonus Hoca) gibi büyük bir değeri öğrencilerimle söyleşi yapmasına vesile olduğunuz için Kozlu Ortaokulu ailesi adına size yürekten teşekkür ediyorum. Öğrencilerim ve öğretmen arkadaşlarım; sınav kaygısı,motivasyon, yapay zeka, bilişim ve İngilizcenin önemi ile ilgili düne göre daha bilinçliler.Çok verimli ve amacına uygun etkinlik gerçekleştirdiğimiz için mutluluk duydum.’(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.