Sitenin sağında bir giydirme reklam

BLİSS ESTETİK VE GÜZELLİĞİN ADRESİ

Sağlık 19.09.2015 - 18:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6982+ kez okundu.
 

BLİSS ESTETİK VE GÜZELLİĞİN ADRESİ

ÖZEL BLISS MAÇKA POLİKLİNİĞİ, ESTETİĞİN VE GÜZELLİĞİN ADRESİ OLMAYI SÜRDÜRÜYOR…
2003 yılından itibaren sağlık ve güzellik yolunda estetik ve aynı zamanda etik duruşumuzdan ödün vermeden İstanbul’un en gözde ve güzide semti olan Nişantaşı’nda, Dr.Enis Keskin’in kişiye özel analizleri ile her türlü medikal estetik ve bakım uygulamaları hastanın ihtiyacı doğrultusunda yapılmaktadır. Hedefimiz ilerleyen yıllarda bu duruşumuzu koruyarak kendine değer veren, bakımlı ve çağdaş insanlarımızın tercih ettiği bir klinik olarak hizmetlerimize devam edebilmektir.
ÖZEL BLISS MAÇKA POLİKLİNİĞİ, ESTETİĞİN VE GÜZELLİĞİN ADRESİ OLMAYI SÜRDÜRÜYOR…


2003 yılından itibaren sağlık ve güzellik yolunda estetik ve aynı zamanda etik duruşumuzdan ödün vermeden İstanbul’un en gözde ve güzide semti olan Nişantaşı’nda, Dr.Enis Keskin’in kişiye özel analizleri ile her türlü medikal estetik ve bakım uygulamaları hastanın ihtiyacı doğrultusunda yapılmaktadır. 

Hedefimiz ilerleyen yıllarda bu duruşumuzu koruyarak kendine değer veren, bakımlı ve çağdaş insanlarımızın tercih ettiği bir klinik olarak hizmetlerimize devam edebilmektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.