Sitenin sağında bir giydirme reklam

BİRİNCİ YİNE BEKTAŞ’I KIZDIRDI

Kozlu 21.05.2021 - 08:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6964+ kez okundu.
 

BİRİNCİ YİNE BEKTAŞ’I KIZDIRDI

Kozlu Belediye Meclisi’nin Mayıs 2021 dönemi olağan toplantısının ilk oturumu 17 günlük tam kapanma nedeniyle 15 Mayıs 2021 Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Kozlu Belediye Meclisi’nin Mayıs 2021 dönemi olağan toplantısının ilk oturumu 17 günlük tam kapanma nedeniyle 15 Mayıs 2021 Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Mayıs ayı toplantısının ilk oturumuna Başkan Ali Bektaş’ın Otobüs zammını mahkemeye vererek iptal ettiren bağımsız meclis üyesi Murat Birinci’ye tepkisi damga vurdu. Koronavirüs salgını dolayısıyla zarar eden KOZTAŞ’ın kira bedellerinin ertelenmesi teklifini mahkemeye taşıyarak iptal ettiren Bağımsız Üye Celal Murat Birinci’ye sert çıkan Başkan Bektaş, “Otobüslerde çalışan ve evlerine ekmek getiren 58 personeli düşünmek zorundayız. Bizim hizmet etmek gibi derdimiz var. Sizin öyle bir derdiniz yok. Encümen’de aldığımız kararı mahkemeye zaten taşıdın, Meclis’ten karar almamız gerekiyor, bizde mecliste karar alıyoruz” dedi. Koronavirüs salgını dolayısıyla uygulanan kısmi ve tam kapanma sürecinde ciddi zarar eden KOZTAŞ’ın ‘Kira Bedellerinin Ertelenmesi’ teklifi Encümen kararıyla uygun görülmüş ancak Bağımsız Üye Celal Murat Birinci’nin konuyu mahkemeye taşımasının ardından yasa gereği kararın uygulanması için alınması gereken karar Bağımsız Üye Celal Murat Birinci ile İYİ Partili Üye Nizamettin Aydın’ın ret oylarına karşın oy çokluğuyla kabul edildi. KOZTAŞ’ın üç aylık kira bedeli faizsiz ve gecikme zammı uygulanmaksızın ertelendi. Kozlu Belediye Meclisi’nde ayrıca; Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 26/04/2021 tarih ve 1279/3565 Sayılı “2020 Yılı Kesin Hesabı” hakkındaki talebi, Bütçe Komisyonu’na oybirliğiyle havale edildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 22/04/2021 tarih ve 721/3523 sayılı ‘Dolu Kadro Değişikliği’ teklifi de yine oybirliğiyle Bütçe Komisyonu’na gönderildi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün 21/04/2021 tarih ve 273/3502 Sayılı “MST Kazıcı ve Yükleyici İş Makinesi” hakkındaki talebi de üyeler tarafından görüşüldü. Çevre Bakanlığı’ndan hibe olarak alınan iş makinesinin kamu yararına kullanılması teklifi oy birliğiyle onaylandı.
Kozlu Belediye Meclisi’nin Mayıs 2021 dönemi olağan toplantısının ilk oturumu 17 günlük tam kapanma nedeniyle 15 Mayıs 2021 Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Kozlu Belediye Meclisi’nin Mayıs 2021 dönemi olağan toplantısının ilk oturumu 17 günlük tam kapanma nedeniyle 15 Mayıs 2021 Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Mayıs ayı toplantısının ilk oturumuna Başkan Ali Bektaş’ın Otobüs zammını mahkemeye vererek iptal ettiren bağımsız meclis üyesi Murat Birinci’ye tepkisi damga vurdu.

Koronavirüs salgını dolayısıyla zarar eden KOZTAŞ’ın kira bedellerinin ertelenmesi teklifini mahkemeye taşıyarak iptal ettiren Bağımsız Üye Celal Murat Birinci’ye sert çıkan Başkan Bektaş, “Otobüslerde çalışan ve evlerine ekmek getiren 58 personeli düşünmek zorundayız. Bizim hizmet etmek gibi derdimiz var. Sizin öyle bir derdiniz yok. Encümen’de aldığımız kararı mahkemeye zaten taşıdın, Meclis’ten karar almamız gerekiyor, bizde mecliste karar alıyoruz” dedi.

Koronavirüs salgını dolayısıyla uygulanan kısmi ve tam kapanma sürecinde ciddi zarar eden KOZTAŞ’ın ‘Kira Bedellerinin Ertelenmesi’ teklifi Encümen kararıyla uygun görülmüş ancak Bağımsız Üye Celal Murat Birinci’nin konuyu mahkemeye taşımasının ardından yasa gereği kararın uygulanması için alınması gereken karar Bağımsız Üye Celal Murat Birinci ile İYİ Partili Üye Nizamettin Aydın’ın ret oylarına karşın oy çokluğuyla kabul edildi.

KOZTAŞ’ın üç aylık kira bedeli faizsiz ve gecikme zammı uygulanmaksızın ertelendi.

Kozlu Belediye Meclisi’nde ayrıca; Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 26/04/2021 tarih ve 1279/3565 Sayılı “2020 Yılı Kesin Hesabı” hakkındaki talebi, Bütçe Komisyonu’na oybirliğiyle havale edildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 22/04/2021 tarih ve 721/3523 sayılı ‘Dolu Kadro Değişikliği’ teklifi de yine oybirliğiyle Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün 21/04/2021 tarih ve 273/3502 Sayılı “MST Kazıcı ve Yükleyici İş Makinesi” hakkındaki talebi de üyeler tarafından görüşüldü.

Çevre Bakanlığı’ndan hibe olarak alınan iş makinesinin kamu yararına kullanılması teklifi oy birliğiyle onaylandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.