Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bir Varmış Bir Yokmuş

MAKALELER 18.02.2021 - 01:20, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7217+ kez okundu.
 

Bir Varmış Bir Yokmuş

Yaklaşık bir yıl önce MEB, taslak halinde eğitim kurumlarına yönetici atama yönetmeliğini hazırlamış, kamuoyuyla paylaşmıştı. Bu taslak, bazı değişikliklerle şubat ayının ilk haftası Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Taslakta yer alan ancak yönetmelikte yer verilmeyen hususlar ile bakanlığın mülakat ısrarı, yeni yönetmeliğin en dikkat çeken yanları. Neredeyse her yıl değiştirilen ancak ne hikmetse aslında özünde hiç değişmeyen yönetmelik yayımlanır yayımlanmaz, sendikalardan yönetmeliğin mahkemeye taşınacağına dair açıklamalar geldi. MAKALENİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...  

Yaklaşık bir yıl önce MEB, taslak halinde eğitim kurumlarına yönetici atama yönetmeliğini hazırlamış, kamuoyuyla paylaşmıştı. Bu taslak, bazı değişikliklerle şubat ayının ilk haftası Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Taslakta yer alan ancak yönetmelikte yer verilmeyen hususlar ile bakanlığın mülakat ısrarı, yeni yönetmeliğin en dikkat çeken yanları. Neredeyse her yıl değiştirilen ancak ne hikmetse aslında özünde hiç değişmeyen yönetmelik yayımlanır yayımlanmaz, sendikalardan yönetmeliğin mahkemeye taşınacağına dair açıklamalar geldi.

MAKALENİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.