Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEÜLÜ MİNİKLERDEN YILSONU GÖSTERİSİ

Kültür 14.06.2016 - 01:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7551+ kez okundu.
 

BEÜLÜ MİNİKLERDEN YILSONU GÖSTERİSİ

Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Okul Öncesi Eğitim Merkezinden Renkli Yılsonu GösterisiBülent Ecevit Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Okul Öncesi Eğitim Merkezi minik öğrencileri 9 Haziran 2016 tarihinde Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonunda yılsonu gösterisi ve mezuniyet coşkusu yaşadılar.Program, BEÜ akademisyen ve idari personelinin yanı sıra mezun öğrencileri velilerinin katılımıylagerçekleşti.Tören, saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gamze Yurdakan açılış konuşması yaptı. Konuşmasında okulöncesi eğitimin önemine de dikkat çeken Yurdakan: “Çocuklarımızın sadece zihinsel değil sosyal gelişimi için de çalışmayı prensip edinen Anaokulumuzda çocuklarımızı çeşitli kültürel aktivitelere katarak onları bu alanda geliştiriyoruz. Bugün minik öğrencilerimiz sizlere yıl boyunca öğrendiklerinden küçük kesitler sunacaklar. Velilerimizin heyecanını paylaşıyorum ve ilkokula başlayacak sevgi çiçeklerimize başarılar diliyor, hepsini sevgiyle kucaklıyorum.” dedi. Konuşmanın ardından 5 yaş grubu çocukların tiyatro ve folklor gösterileriyle devam etti. Öğrencilerin günlerdir hazırlandıkları ve 9 Haziran günü büyük heyecanla sergiledikleri gösterilerin ardından minik mezunlara diplomaları verildi. Renkli anların yaşandığı tören diplomalarını alan miniklerin keplerini geleceğe büyük heyecan ve coşkuyla atmalarıyla sona erdi. Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Okul Öncesi Eğitim Merkezinin faaliyetlerinin başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İbni Sina kampüsümüzde daha önce bir kreş yoktu. Çalışan annelerin en çok ihtiyaç duyduğu böyle bir merkezin İbni Sina Kampüsüne kazandırılmasından memnuniyet duyuyoruz. Bütün kampüslerimizde çalışanlarımızın sahip olduğu imkânları artırmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu vesileyle mezun olan minik öğrencilerimizi kutluyor hepsine başarılar diliyorum.” dedi.

Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Okul Öncesi Eğitim Merkezinden Renkli Yılsonu Gösterisi
Bülent Ecevit Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Okul Öncesi Eğitim Merkezi minik öğrencileri 9 Haziran 2016 tarihinde Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonunda yılsonu gösterisi ve mezuniyet coşkusu yaşadılar.
Program, BEÜ akademisyen ve idari personelinin yanı sıra mezun öğrencileri velilerinin katılımıylagerçekleşti.
Tören, saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gamze Yurdakan açılış konuşması yaptı. Konuşmasında okulöncesi eğitimin önemine de dikkat çeken Yurdakan: “Çocuklarımızın sadece zihinsel değil sosyal gelişimi için de çalışmayı prensip edinen Anaokulumuzda çocuklarımızı çeşitli kültürel aktivitelere katarak onları bu alanda geliştiriyoruz. Bugün minik öğrencilerimiz sizlere yıl boyunca öğrendiklerinden küçük kesitler sunacaklar. Velilerimizin heyecanını paylaşıyorum ve ilkokula başlayacak sevgi çiçeklerimize başarılar diliyor, hepsini sevgiyle kucaklıyorum.” dedi. Konuşmanın ardından 5 yaş grubu çocukların tiyatro ve folklor gösterileriyle devam etti. Öğrencilerin günlerdir hazırlandıkları ve 9 Haziran günü büyük heyecanla sergiledikleri gösterilerin ardından minik mezunlara diplomaları verildi. Renkli anların yaşandığı tören diplomalarını alan miniklerin keplerini geleceğe büyük heyecan ve coşkuyla atmalarıyla sona erdi.
Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Okul Öncesi Eğitim Merkezinin faaliyetlerinin başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İbni Sina kampüsümüzde daha önce bir kreş yoktu. Çalışan annelerin en çok ihtiyaç duyduğu böyle bir merkezin İbni Sina Kampüsüne kazandırılmasından memnuniyet duyuyoruz. Bütün kampüslerimizde çalışanlarımızın sahip olduğu imkânları artırmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu vesileyle mezun olan minik öğrencilerimizi kutluyor hepsine başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.