Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEÜ BİR YENİ BÖLÜME DAHA ÖĞRENCİ ALIYOR

Eğitim 08.06.2017 - 03:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7165+ kez okundu.
 

BEÜ BİR YENİ BÖLÜME DAHA ÖĞRENCİ ALIYOR

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik yılında Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü’ne öğrenci alacak. Çaycuma kampüsünün son yıllarda önemli bir dönüşüme sahne olduğuna vurguda bulunan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer şunları söyledi: "Bildiğiniz gibi 11 ayrı kampüsümüzde yatırımlarımız ve büyüme hızla devam etmektedir. Çaycuma kampüsünde bir taraftan yeni bölümleri açarak öğrenci sayısını artırırken diğer taraftan yeni eğitim binalarını, çok sayıda laboratuvarı, Hikmet Odabaş çalışma salonunu ve kütüphanemizi hızla hizmete aldık. Çaycuma Meslek Yüksekokulumuzdabir yeni bölümümüze daha2017-2018 akademik yılında öğrenci alıyoruz. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümüne öğrenci alarak eğitim- öğretim faaliyetlerimize başlıyoruz. Kısa bir zamanda diğer bölümlere de öğrenci alarak yüksekokulumuzu hızla büyütmeye devam edeceğiz. Süreci başarıyla yürüten Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Hikmet Yazıcı’yı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum."


Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik yılında Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü’ne öğrenci alacak.
Çaycuma kampüsünün son yıllarda önemli bir dönüşüme sahne olduğuna vurguda bulunan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer şunları söyledi: "Bildiğiniz gibi 11 ayrı kampüsümüzde yatırımlarımız ve büyüme hızla devam etmektedir. Çaycuma kampüsünde bir taraftan yeni bölümleri açarak öğrenci sayısını artırırken diğer taraftan yeni eğitim binalarını, çok sayıda laboratuvarı, Hikmet Odabaş çalışma salonunu ve kütüphanemizi hızla hizmete aldık. Çaycuma Meslek Yüksekokulumuzdabir yeni bölümümüze daha2017-2018 akademik yılında öğrenci alıyoruz. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümüne öğrenci alarak eğitim- öğretim faaliyetlerimize başlıyoruz. Kısa bir zamanda diğer bölümlere de öğrenci alarak yüksekokulumuzu hızla büyütmeye devam edeceğiz. Süreci başarıyla yürüten Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Hikmet Yazıcı’yı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.