Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEÜ - ERDEMİR “Ortak WEB Portalı” erişime açıldı

Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2019 - 22:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8114+ kez okundu.
 

BEÜ - ERDEMİR “Ortak WEB Portalı” erişime açıldı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ile ERDEMİR OYAK Maden Metalurji Grubu ‘Ortak WEB Portalı‘ erişime açıldı.
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ile ERDEMİR OYAK Maden Metalurji Grubu ‘Ortak WEB Portalı‘ erişime açıldı.  Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği faaliyetleri kapsamında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Ereğli Demir Çelik Fabrikaları A.Ş. (ERDEMİR) Maden Metalürji Grubu arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ve sürekliliğinin etkinleştirilmesine katkı sağlaması amacıyla oluşturulan ortak web portalı erişime açıldı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Erdemir OYAK Maden Metalürji Grubu arasında, BEÜ Rektörlük toplantı salonunda AR-GE işbirliği toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda iki kurum arasındaki işbirliğine katkı sağlaması için web portalı oluşturulması kararı alındı. Zonguldak ve Batı Karadeniz Bölgesi için önemli ve büyük iki kurumu, ortak bilgi paylaşımı konusunda bir araya getiren portal sayesinde, paydaşların tek bir nokta üzerinden, Ar-Ge fonlarına, araştırmacılara, yatırımcılara, bilgi kaynaklarına kolay ve hızlı erişimi sağlanmış olacak, aynı şekilde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi akademisyenlerinin çalışma alanlarına ulaşılabilecek, laboratuvarlar ve kütüphaneler hakkında bilgi alınabilecek.
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ile ERDEMİR OYAK Maden Metalurji Grubu ‘Ortak WEB Portalı‘ erişime açıldı.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ile ERDEMİR OYAK Maden Metalurji Grubu ‘Ortak WEB Portalı‘ erişime açıldı. 

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği faaliyetleri kapsamında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Ereğli Demir Çelik Fabrikaları A.Ş. (ERDEMİR) Maden Metalürji Grubu arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ve sürekliliğinin etkinleştirilmesine katkı sağlaması amacıyla oluşturulan ortak web portalı erişime açıldı.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Erdemir OYAK Maden Metalürji Grubu arasında, BEÜ Rektörlük toplantı salonunda AR-GE işbirliği toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda iki kurum arasındaki işbirliğine katkı sağlaması için web portalı oluşturulması kararı alındı.
Zonguldak ve Batı Karadeniz Bölgesi için önemli ve büyük iki kurumu, ortak bilgi paylaşımı konusunda bir araya getiren portal sayesinde, paydaşların tek bir nokta üzerinden, Ar-Ge fonlarına, araştırmacılara, yatırımcılara, bilgi kaynaklarına kolay ve hızlı erişimi sağlanmış olacak, aynı şekilde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi akademisyenlerinin çalışma alanlarına ulaşılabilecek, laboratuvarlar ve kütüphaneler hakkında bilgi alınabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.