Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ'TAN DÜNYAYA 'LOVE ERDOĞAN' MESAJI

Kozlu 14.03.2021 - 13:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7753+ kez okundu.
 

BEKTAŞ'TAN DÜNYAYA 'LOVE ERDOĞAN' MESAJI

Amerika'nın New York kentinde billboard lara verilen "Stop Erdoğan'’ (Erdoğan’ı durdurun) ilanına Türkiye’nin dört bir yanından tepkiler yağmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ilanı verenler hakkında soruşturma başlattı.  İlan kaldırıldı ancak tepkiler Türkiye’de hala sürüyor. Sosyal medyada ve Türkiye’nin her yerinde ‘Stop Erdoğan’ reklamına karşılık ‘Love Erdoğan’ görselleri ve paylaşımları yapılıyor.  Ak Partili birçok Belediye Başkanı gibi bu skandala tepki gösteren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Merkez’de bulunan Elektronik İlan panosunda büyük bir ‘Love Erdoğan’ görseli yayınlattı.(BKH)
Amerika'nın New York kentinde billboard lara verilen "Stop Erdoğan'’ (Erdoğan’ı durdurun) ilanına Türkiye’nin dört bir yanından tepkiler yağmaya devam ediyor.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ilanı verenler hakkında soruşturma başlattı. 
İlan kaldırıldı ancak tepkiler Türkiye’de hala sürüyor. Sosyal medyada ve Türkiye’nin her yerinde ‘Stop Erdoğan’ reklamına karşılık ‘Love Erdoğan’ görselleri ve paylaşımları yapılıyor. 
Ak Partili birçok Belediye Başkanı gibi bu skandala tepki gösteren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Merkez’de bulunan Elektronik İlan panosunda büyük bir ‘Love Erdoğan’ görseli yayınlattı.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.