Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ: SEÇİMİ ALIYORUZ REHAVETE KAPILMAK YOK!

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.03.2024 - 09:14, Güncelleme: 28.03.2024 - 09:14 4658 kez okundu.
 

BEKTAŞ: SEÇİMİ ALIYORUZ REHAVETE KAPILMAK YOK!

Kozlu Belediye Başkanı ve Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş seçmenlere seslenerek; ‘Seçimi alıyoruz! Rehavete kapılmak yok. Son dakikaya kadar çalışmalarımıza hız kesmeden devam edelim....'
Kozlu Belediye Başkanı ve Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş seçmenlere seslenerek; ‘Seçimi alıyoruz! Rehavete kapılmak yok. Son dakikaya kadar çalışmalarımıza hız kesmeden devam edelim. Batı Karadeniz’in marka ismi haline getirdiğimiz Kozlu için daha yapacak çok güzel hizmetlerimiz ve projelerimiz yolda. Biliyoruz Kozlu halkı bunları kimsenin kesintiye uğratmasına izin vermez. Kozlu seçmeni bilinçlidir! Şimdiye kadar yapılan hizmetleri görüyor. İşçilerimiz, çalışanlarımız maaşlarını kesintiye uğramadan düzenli olarak alıyor. Kozlu’da esnafından vatandaşına bir huzur ortamı hâkim. Bu huzur ortamının bozulmasını hiçbir Kozlulu istemez. Belediyede işçi kıyımı olduğunda, insanlar işinden edildiğinde Kozlu’da huzur ortamı kalmaz. Bunu daha önce yaşadık! Biz işçimizin ekmeğinin aşının, maaşının güvencesi olmaya devam edeceğiz. Kozlu bunun farkında, Kozlu bunun bilincinde. Bu yüzden seçim yasakları girmeden önce yapılan son anketlerdeki oy oranlarına göre seçimi ciddi bir oy farkı ile kazanıyoruz. 31 Mart 2024 gününe kadar çalışmaya vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye devam edelim. Biz hayal satıcısı değiliz. Hiç olmadık. Biz Kozlu’nun gerçeklerinden ve insanlarından kopuk değiliz, hiç olmadık. Kozlu halkı bunu biliyor. 31 Mart günü sandıklar açıldığında kazanan Kozlu halkı olacak. Sandıklar açılıp ıslak imzalı tutanaklar seçim kuruluna teslim edilinceye kadar sandıklarda görevli partililerimize sesleniyorum, sandıklara ve oylara sahip çıkalım’ dedi.
Kozlu Belediye Başkanı ve Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş seçmenlere seslenerek; ‘Seçimi alıyoruz! Rehavete kapılmak yok. Son dakikaya kadar çalışmalarımıza hız kesmeden devam edelim....'

Kozlu Belediye Başkanı ve Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş seçmenlere seslenerek;

‘Seçimi alıyoruz! Rehavete kapılmak yok. Son dakikaya kadar çalışmalarımıza hız kesmeden devam edelim. Batı Karadeniz’in marka ismi haline getirdiğimiz Kozlu için daha yapacak çok güzel hizmetlerimiz ve projelerimiz yolda. Biliyoruz Kozlu halkı bunları kimsenin kesintiye uğratmasına izin vermez. Kozlu seçmeni bilinçlidir! Şimdiye kadar yapılan hizmetleri görüyor. İşçilerimiz, çalışanlarımız maaşlarını kesintiye uğramadan düzenli olarak alıyor. Kozlu’da esnafından vatandaşına bir huzur ortamı hâkim. Bu huzur ortamının bozulmasını hiçbir Kozlulu istemez. Belediyede işçi kıyımı olduğunda, insanlar işinden edildiğinde Kozlu’da huzur ortamı kalmaz. Bunu daha önce yaşadık! Biz işçimizin ekmeğinin aşının, maaşının güvencesi olmaya devam edeceğiz. Kozlu bunun farkında, Kozlu bunun bilincinde. Bu yüzden seçim yasakları girmeden önce yapılan son anketlerdeki oy oranlarına göre seçimi ciddi bir oy farkı ile kazanıyoruz. 31 Mart 2024 gününe kadar çalışmaya vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye devam edelim. Biz hayal satıcısı değiliz. Hiç olmadık. Biz Kozlu’nun gerçeklerinden ve insanlarından kopuk değiliz, hiç olmadık. Kozlu halkı bunu biliyor. 31 Mart günü sandıklar açıldığında kazanan Kozlu halkı olacak. Sandıklar açılıp ıslak imzalı tutanaklar seçim kuruluna teslim edilinceye kadar sandıklarda görevli partililerimize sesleniyorum, sandıklara ve oylara sahip çıkalım’ dedi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.