Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ KOZLU’NUN ANAHTARINI VERDİ

Gündem 23.06.2022 - 11:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7788+ kez okundu.
 

BEKTAŞ KOZLU’NUN ANAHTARINI VERDİ

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş,1Temmuz 2022 tarihinde emekli olacak, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin onuruna verdiği yemekte, görev süresince uyum içerisinde çalıştığı ve Kozlu’ya büyük emekler veren Kaymakam Ergi’ye ilçenin sembolik olarak anahtarını verdi.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş,1Temmuz 2022 tarihinde emekli olacak, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin onuruna verdiği yemekte, görev süresince uyum içerisinde çalıştığı ve Kozlu’ya büyük emekler veren Kaymakam Ergi’ye ilçenin sembolik olarak anahtarını verdi. Kozlu Lemariz Restaurant’da 21 Haziran 2022 Salı günü verilen yemeğe, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. BEKTAŞ: TANIMAKTAN ONUR DUYDUĞUM ADAM GİBİ ADAM Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kaymakam Ergi’ye itafen yaptığı konuşmada, kendisinin bu güne karşılık birçok görevlerde bulunduğunu ve birçok insan tanıdığını, insanları iyi tanıdığını dile getirerek, Kaymakam Ergi’nin göreve başladığı günden beri kendisi ile uyum, saygı ve sevgi içerisinde çalıştığını, Kozlu’ya güzel hizmetleri olan adam gibi adam, Kozluluların ağabeyi, olan biri olarak tanımaktan onur duyduğunu ifade etti. Kaymakam Ergi’ye ailesi ve sevdikleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir emeklilik yaşantısı temennisinde bulunan başkan Bektaş, Kozlu’daki tüm evleri kendi evi olarak görmesini dileyerek Kaymakam Ergi’ye ilçenin sembolik anahtarını teslim etti. ERGİ: KOZLU’NUN KIYMETİNİ BİLİN. ASGARİ MÜŞTEREĞİNİZ KOZLU’NUN MENFAATLERİ OLSUN Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, bugüne kadar birçok yerde çalıştığını ancak Kozlu’nun farklı bir yer olduğunu dile getirerek Kozlu’nun kıymetini bilin, ne olursa olsun birleştiğiniz nokta Kozlu’nun menfaatleri olsun dedi. Kaymakam Ergi görev süresince Kozlu’da saygı, sevgi çerçevesinde bir çalışma ortamı bulduğunu, çok daha fazla şeyler yapıp çok daha güzel hizmetlere imza atma hayalinin olduğunu ama buna dünyayı saran Covid-19 salgınının izin vermediğini sözlerine ekledi. Bugüne kadar görev yaptığı yerlere pek gitmediğini de ifade eden Kaymakam Ergi, doğasıyla, insanıyla havası ile çok sevdiği Kozlu’ya sık sık geleceğini söyledi. Günün anısına Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Kozlu Kaymakamı Ergi’ye Zonguldak’ın sembolü olan madenci heykeli, Devrek Bastonu ve çeşitli hediyeler taktim ederken, Kozlu Belediye Spor ikinci başkanı olan Belediye Meclis üyesi Deniz Yayalar Kaymakam Ergi ve Başkan Bektaş’a isimlerinin yazılı olduğu Kozlu Belediye spor forması hediye etti.(BKH) 
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş,1Temmuz 2022 tarihinde emekli olacak, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin onuruna verdiği yemekte, görev süresince uyum içerisinde çalıştığı ve Kozlu’ya büyük emekler veren Kaymakam Ergi’ye ilçenin sembolik olarak anahtarını verdi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş,1Temmuz 2022 tarihinde emekli olacak, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin onuruna verdiği yemekte, görev süresince uyum içerisinde çalıştığı ve Kozlu’ya büyük emekler veren Kaymakam Ergi’ye ilçenin sembolik olarak anahtarını verdi.

Kozlu Lemariz Restaurant’da 21 Haziran 2022 Salı günü verilen yemeğe, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

BEKTAŞ: TANIMAKTAN ONUR DUYDUĞUM ADAM GİBİ ADAM

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kaymakam Ergi’ye itafen yaptığı konuşmada, kendisinin bu güne karşılık birçok görevlerde bulunduğunu ve birçok insan tanıdığını, insanları iyi tanıdığını dile getirerek, Kaymakam Ergi’nin göreve başladığı günden beri kendisi ile uyum, saygı ve sevgi içerisinde çalıştığını, Kozlu’ya güzel hizmetleri olan adam gibi adam, Kozluluların ağabeyi, olan biri olarak tanımaktan onur duyduğunu ifade etti.

Kaymakam Ergi’ye ailesi ve sevdikleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir emeklilik yaşantısı temennisinde bulunan başkan Bektaş, Kozlu’daki tüm evleri kendi evi olarak görmesini dileyerek Kaymakam Ergi’ye ilçenin sembolik anahtarını teslim etti.

ERGİ: KOZLU’NUN KIYMETİNİ BİLİN. ASGARİ MÜŞTEREĞİNİZ KOZLU’NUN MENFAATLERİ OLSUN

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, bugüne kadar birçok yerde çalıştığını ancak Kozlu’nun farklı bir yer olduğunu dile getirerek Kozlu’nun kıymetini bilin, ne olursa olsun birleştiğiniz nokta Kozlu’nun menfaatleri olsun dedi.

Kaymakam Ergi görev süresince Kozlu’da saygı, sevgi çerçevesinde bir çalışma ortamı bulduğunu, çok daha fazla şeyler yapıp çok daha güzel hizmetlere imza atma hayalinin olduğunu ama buna dünyayı saran Covid-19 salgınının izin vermediğini sözlerine ekledi.

Bugüne kadar görev yaptığı yerlere pek gitmediğini de ifade eden Kaymakam Ergi, doğasıyla, insanıyla havası ile çok sevdiği Kozlu’ya sık sık geleceğini söyledi.

Günün anısına Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Kozlu Kaymakamı Ergi’ye Zonguldak’ın sembolü olan madenci heykeli, Devrek Bastonu ve çeşitli hediyeler taktim ederken, Kozlu Belediye Spor ikinci başkanı olan Belediye Meclis üyesi Deniz Yayalar Kaymakam Ergi ve Başkan Bektaş’a isimlerinin yazılı olduğu Kozlu Belediye spor forması hediye etti.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.