Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ: ARTIK BU BELADAN KURTULMA VAKTİ GELDİ

Kozlu 04.03.2021 - 11:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7764+ kez okundu.
 

BEKTAŞ: ARTIK BU BELADAN KURTULMA VAKTİ GELDİ

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kozlu halkına Covid-19 belasından kurtulma vaktinin geldiğini ve bunun kontrollü normalleşme süreci içerisinde alınan tedbirlere hassasiyetle uyulması ile mümkün olabileceği çağrısında bulundu. Başkan Bektaş yaptığı paylaşımda, Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tedbir amaçlı uygulanan kısıtlamaların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından risk gruplarına göre esnetilerek eğitim-öğretimin başladığını, restaurant, lokanta, kahvehane, kafe ve çay ocaklarının faaliyetlere başladığını, salgın riskinin yükselmemesi ve yeniden kısıtlamaların yaşanmaması için temizlik, maske ve mesafe kurallarına titizlikle uyulması gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Bektaş sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;  “Salgın hastalıkla mücadelede yeni bir döneme girdik. Artık normal hayata geçebilmek için her şey elimizde. Salgınla ilgili kısıtlama kararları her il için ayrı ayrı değerlendirileceğinden; her vatandaşımıza çok önemli sorumluluklar düşmektedir. Temizlik, mesafe ve maske kurallarına tam uyarak, uymayanları uyararak, hastalığın ilçemizde yayılmasını tamamen durdurursak en azından düşük seviyelerde tutarsak, normal hayatımıza daha çabuk dönebiliriz. Kozlumuz covid-19 mücadelesinde çok güzel bir sınav verdi. Artık bu beladan kurtulma vakti geldi. Sizlere bugüne kadar gösterdiğiniz sabırdan dolayı teşekkür ederken, bu günden sonra da aynı duyarlılıkla kurallara uymanızı rica ediyorum. Tüm hemşerilerime sağlıklı günler diler, saygılar sunarım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” (BKH)
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kozlu halkına Covid-19 belasından kurtulma vaktinin geldiğini ve bunun kontrollü normalleşme süreci içerisinde alınan tedbirlere hassasiyetle uyulması ile mümkün olabileceği çağrısında bulundu.
Başkan Bektaş yaptığı paylaşımda, Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tedbir amaçlı uygulanan kısıtlamaların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından risk gruplarına göre esnetilerek eğitim-öğretimin başladığını, restaurant, lokanta, kahvehane, kafe ve çay ocaklarının faaliyetlere başladığını, salgın riskinin yükselmemesi ve yeniden kısıtlamaların yaşanmaması için temizlik, maske ve mesafe kurallarına titizlikle uyulması gerektiğine vurgu yaptı.
Başkan Bektaş sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
 “Salgın hastalıkla mücadelede yeni bir döneme girdik. Artık normal hayata geçebilmek için her şey elimizde. Salgınla ilgili kısıtlama kararları her il için ayrı ayrı değerlendirileceğinden; her vatandaşımıza çok önemli sorumluluklar düşmektedir. Temizlik, mesafe ve maske kurallarına tam uyarak, uymayanları uyararak, hastalığın ilçemizde yayılmasını tamamen durdurursak en azından düşük seviyelerde tutarsak, normal hayatımıza daha çabuk dönebiliriz.
Kozlumuz covid-19 mücadelesinde çok güzel bir sınav verdi. Artık bu beladan kurtulma vakti geldi. Sizlere bugüne kadar gösterdiğiniz sabırdan dolayı teşekkür ederken, bu günden sonra da aynı duyarlılıkla kurallara uymanızı rica ediyorum. Tüm hemşerilerime sağlıklı günler diler, saygılar sunarım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” (BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.