Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ ARMUTÇUK MADEN ŞEHİTLERİNİ ANDI

Gündem 14.03.2021 - 13:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7330+ kez okundu.
 

BEKTAŞ ARMUTÇUK MADEN ŞEHİTLERİNİ ANDI

  Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, sosyal medya hesabından yayınladığı anma mesajı ile birlikte 7 Mart 1983 tarihinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi’nde meydana gelen grizu faciasında şehit olan 103 madenciye rahmet diledi. Başkan Bektaş anma mesajında şu ifadelere yer verdi, “7 Mart 1983 tarihinde TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğü’ne bağlı maden ocağında meydana gelen grizu faciasında kaybettiğimiz 103 maden şehidimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm maden şehitlerimize, Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tüm maden işçilerimize kazasız, belasız bir çalışma yaşamı temenni ediyorum” dedi. (BKH)
 
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, sosyal medya hesabından yayınladığı anma mesajı ile birlikte 7 Mart 1983 tarihinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi’nde meydana gelen grizu faciasında şehit olan 103 madenciye rahmet diledi.
Başkan Bektaş anma mesajında şu ifadelere yer verdi,
“7 Mart 1983 tarihinde TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğü’ne bağlı maden ocağında meydana gelen grizu faciasında kaybettiğimiz 103 maden şehidimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.
Tüm maden şehitlerimize, Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tüm maden işçilerimize kazasız, belasız bir çalışma yaşamı temenni ediyorum” dedi. (BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.