Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKENT ELEKTRİK BİLGİLENDİRDİ

Gündem 21.01.2021 - 12:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7502+ kez okundu.
 

BAŞKENT ELEKTRİK BİLGİLENDİRDİ

Başkent EDAŞ tarafından karla mücadele kapsamında yapılan çalışmalara ilişkin bilgileri açıkladı. Yapılan açıklamada; “BEDAŞ arıza sebebiyle enerjisiz kalan 113 trafoyu aktif hale getirdi. Başkent EDAŞ ekipleri Zonguldak’ta 1425 trafo bölgesi, 351 köy ve 6 beldeye enerji verilmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor” denildi. Yapılan açıklama şöyle; Batı Karadeniz'de aralıksız olarak etkili olan yoğun fırtına ve kar yağışı ağaçların elektrik hatlarına devrilmesine ve kesintilerin yaşanmasına sebep oluyor. Kar afeti sonrası kapanan yolların müdahale süresini uzattığı arızalar için seferber olan Başkent EDAŞ ekipleri Zonguldak’ta 1425 trafo bölgesi, 351 köy ve 6 beldeye enerji verilmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Zonguldak’ta yoğun fırtınayla beraber etkili olan aşırı kar yağışı ve buzlanma, enerji arzında kesintileri de beraberinde getirdi. Bölgede birçok noktada ortaya çıkan arızalar Başkent EDAŞ ekiplerinin yoğun çalışmaları ile tespit edilip giderilmeye çalışılıyor.   Zorlu Mesai Sonuç Veriyor Kar nedeniyle ulaşımın durma noktasına geldiği geçit vermeyen arazide çalışmalarını devam ettiren Başkent EDAŞ, arıza sebebiyle enerjisiz kalan 113 trafoyu aktif hale getirdi. Arıza müdahale ekipmanlarını ve destek ekiplerini de artıran Başkent EDAŞ, 65 arazi aracı ve 194 saha personeli ile toplamda 1425 arızalı trafo üzerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Başkent EDAŞ tarafından karla mücadele kapsamında yapılan çalışmalara ilişkin bilgileri açıkladı. Yapılan açıklamada; “BEDAŞ arıza sebebiyle enerjisiz kalan 113 trafoyu aktif hale getirdi. Başkent EDAŞ ekipleri Zonguldak’ta 1425 trafo bölgesi, 351 köy ve 6 beldeye enerji verilmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor” denildi.
Yapılan açıklama şöyle;
Batı Karadeniz'de aralıksız olarak etkili olan yoğun fırtına ve kar yağışı ağaçların elektrik hatlarına devrilmesine ve kesintilerin yaşanmasına sebep oluyor. Kar afeti sonrası kapanan yolların müdahale süresini uzattığı arızalar için seferber olan Başkent EDAŞ ekipleri Zonguldak’ta 1425 trafo bölgesi, 351 köy ve 6 beldeye enerji verilmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Zonguldak’ta yoğun fırtınayla beraber etkili olan aşırı kar yağışı ve buzlanma, enerji arzında kesintileri de beraberinde getirdi. Bölgede birçok noktada ortaya çıkan arızalar Başkent EDAŞ ekiplerinin yoğun çalışmaları ile tespit edilip giderilmeye çalışılıyor.
 
Zorlu Mesai Sonuç Veriyor
Kar nedeniyle ulaşımın durma noktasına geldiği geçit vermeyen arazide çalışmalarını devam ettiren Başkent EDAŞ, arıza sebebiyle enerjisiz kalan 113 trafoyu aktif hale getirdi. Arıza müdahale ekipmanlarını ve destek ekiplerini de artıran Başkent EDAŞ, 65 arazi aracı ve 194 saha personeli ile toplamda 1425 arızalı trafo üzerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.