Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Tekin halk'la iç içe

Alaplı 30.07.2018 - 03:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6982+ kez okundu.
 

Başkan Tekin halk'la iç içe

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, hafta sonunda esnaf ve vatandaşları iş yerlerinde ziyaret etti. Başkan Tekin, hafta sonu Karşıyaka Mahallesinde işyeri bulunan esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi. Tekin ayrıca belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Başkan Tekin ziyaret sırasında esnaf vatandaşlar ile yaptığı sohbette, yaşanabilir ve huzurlu bir Alaplı için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirterek, "Hemşehrilerimizin ve kentimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz diyerek yola çıktık. Amacımız istek ve önerilerini birebir Alaplımızın ağzından dinlemek. Bu yüzden sık sık onların muhabbetine ortak oluyoruz. Çünkü Alaplı'yı onlarla el ele, omuz omuza değiştirecek, geliştireceğiz" açıklamasında bulundu. 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, hafta sonunda esnaf ve vatandaşları iş yerlerinde ziyaret etti. 
Başkan Tekin, hafta sonu Karşıyaka Mahallesinde işyeri bulunan esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi. Tekin ayrıca belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi. 
Başkan Tekin ziyaret sırasında esnaf vatandaşlar ile yaptığı sohbette, yaşanabilir ve huzurlu bir Alaplı için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirterek, "Hemşehrilerimizin ve kentimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz diyerek yola çıktık. Amacımız istek ve önerilerini birebir Alaplımızın ağzından dinlemek. Bu yüzden sık sık onların muhabbetine ortak oluyoruz. Çünkü Alaplı'yı onlarla el ele, omuz omuza değiştirecek, geliştireceğiz" açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.