Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN BEKTAŞ İFTAR VERDİ

Kozlu 08.04.2022 - 13:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8035+ kez okundu.
 

BAŞKAN BEKTAŞ İFTAR VERDİ

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi ile birlikte Belediye Meclis üyeleri ve Kozlu İlçesinde faaliyet gösteren gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.
  Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ın Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi ile birlikte Belediye Meclis üyeleri ve Kozlu İlçesinde faaliyet gösteren gazetecilerle  iftar yemeğinde bir araya geldi. Kozlu Ilıksu Çetinler çaybahçesinde düzenlenen iftar yemeğinin ardından davete katılanlara yönelik kısa bir konuşma yapan Başkan Bektaş, şunları söyledi; Saygıdeğer Kaymakamım, Değerli Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım ve basınımızın güzide temsilcileri, bizleri kırmayarak iftar yemeğimize katıldığınız için hepinize teker teker teşekkür ederim. Ramazan ayı,kardeşlik ayıdır, yardımlaşma ayıdır. Cenab-ı Allah tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri ve hayırları kabul etsin. Allah ülkemizi ve tüm insanlığı savaşlardan ve türlü felaketlerden korusun. Birdahaki Ramazan ayına sağlık ve huzur içerisinde erişmek dileği ile şimdiden Ramazan ayınızı tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum. dedi
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi ile birlikte Belediye Meclis üyeleri ve Kozlu İlçesinde faaliyet gösteren gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ın Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi ile birlikte Belediye Meclis üyeleri ve Kozlu İlçesinde faaliyet gösteren gazetecilerle  iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kozlu Ilıksu Çetinler çaybahçesinde düzenlenen iftar yemeğinin ardından davete katılanlara yönelik kısa bir konuşma yapan Başkan Bektaş, şunları söyledi;

Saygıdeğer Kaymakamım, Değerli Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım ve basınımızın güzide temsilcileri, bizleri kırmayarak iftar yemeğimize katıldığınız için hepinize teker teker teşekkür ederim. Ramazan ayı,kardeşlik ayıdır, yardımlaşma ayıdır. Cenab-ı Allah tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri ve hayırları kabul etsin. Allah ülkemizi ve tüm insanlığı savaşlardan ve türlü felaketlerden korusun. Birdahaki Ramazan ayına sağlık ve huzur içerisinde erişmek dileği ile şimdiden Ramazan ayınızı tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.