Sitenin sağında bir giydirme reklam

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Zonguldak 06.11.2020 - 13:50, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3302+ kez okundu.
 

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Zonguldak Belediyesi tarafından yollara asfalta dökülmeye devam ediliyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü (Beyaz Saray) önünde bulunan yola asfalt döküldü. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’da asfalt döküm çalışmalarını yerinde incelerdi ve asfalt planlamasıyla ilgli açıklamalarda bulundu. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; İnşallah yılın başında planladığımız bütün asfaltı tamamlayacağız. Şu an bağlantı yolunu bitirdikten sonra inşallah en kısa zamanda Kazım Karabekir Sokak ve ondan sonra da Marangozhane’yi bitirip sitedeki Devlet Hastanesi'nin acilini de ana yola bağlantı yapıp inşallah bu sene asfaltı tamamlayacağız. Seneye kaldığımız yerden durmak yok yola devam diye devam edeceğiz.”dedi. 
Zonguldak Belediyesi tarafından yollara asfalta dökülmeye devam ediliyor.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü (Beyaz Saray) önünde bulunan yola asfalt döküldü.
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’da asfalt döküm çalışmalarını yerinde incelerdi ve asfalt planlamasıyla ilgli açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; İnşallah yılın başında planladığımız bütün asfaltı tamamlayacağız. Şu an bağlantı yolunu bitirdikten sonra inşallah en kısa zamanda Kazım Karabekir Sokak ve ondan sonra da Marangozhane’yi bitirip sitedeki Devlet Hastanesi'nin acilini de ana yola bağlantı yapıp inşallah bu sene asfaltı tamamlayacağız. Seneye kaldığımız yerden durmak yok yola devam diye devam edeceğiz.”dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.