Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALİ BEKTAŞ KOZLU’YA NE YAPTI?

Kozlu 14.01.2021 - 15:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8494+ kez okundu.
 

ALİ BEKTAŞ KOZLU’YA NE YAPTI?

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Biz eleştirilere hizmetle cevap veren bir anlayışı savunuyoruz!
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, göreve gelmesinin üzerinden 2 buçuk yıl gibi bir sürenin geçmesinin ardından, belediyenin rutin işleyen hizmetlerinin haricinde Kozlu’nun gelişimine ve çehresinin değişimine dair bu süre içerisinde tamamlanan ve yapımı süren projeleri reklam panoları ve sosyal medya paylaşımları ile Kozlululara ilan ediyor. Bu vesile ile değişimi yaşayan Kozluluların haricinde, uzakta olan ve Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlarda hizmetler hakkında bilgi sahibi oluyorlar. ‘Türkiye’nin en güzel ilçesi için çalışıyoruz’ sloganı ile hizmet yarışını sürdüren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş,  kendisine yönelik ‘Ali Bektaş göreve geldiğinden beri ne yaptı’ şeklinde yöneltilen muhalif eleştirilere kulak tıkayarak, ‘Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Biz eleştirilere hizmetle cevap veren bir anlayışı savunuyoruz’ diyor. ‘Eşit hizmet anlayışımızla çıktığımız bu kutlu yolda İlçemizde personelimizle gerçekleştirilen hizmetlerimizde çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum. Hemşerilerimizin refahı için İlçemizin her köşesinde imkânlarımız dâhilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gayemiz tevazu, samimiyet ile siz değerli hemşerilerimize    hizmet etmektir.’ İfadelerini sözlerine ekliyor. (BKH)    
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Biz eleştirilere hizmetle cevap veren bir anlayışı savunuyoruz!
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, göreve gelmesinin üzerinden 2 buçuk yıl gibi bir sürenin geçmesinin ardından, belediyenin rutin işleyen hizmetlerinin haricinde Kozlu’nun gelişimine ve çehresinin değişimine dair bu süre içerisinde tamamlanan ve yapımı süren projeleri reklam panoları ve sosyal medya paylaşımları ile Kozlululara ilan ediyor.
Bu vesile ile değişimi yaşayan Kozluluların haricinde, uzakta olan ve Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlarda hizmetler hakkında bilgi sahibi oluyorlar.
‘Türkiye’nin en güzel ilçesi için çalışıyoruz’ sloganı ile hizmet yarışını sürdüren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş,  kendisine yönelik ‘Ali Bektaş göreve geldiğinden beri ne yaptı’ şeklinde yöneltilen muhalif eleştirilere kulak tıkayarak, ‘Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Biz eleştirilere hizmetle cevap veren bir anlayışı savunuyoruz’ diyor.
‘Eşit hizmet anlayışımızla çıktığımız bu kutlu yolda İlçemizde personelimizle gerçekleştirilen hizmetlerimizde çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.
Hemşerilerimizin refahı için İlçemizin her köşesinde imkânlarımız dâhilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Gayemiz tevazu, samimiyet ile siz değerli hemşerilerimize    hizmet etmektir.’ İfadelerini sözlerine ekliyor. (BKH)
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.