Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ KOZLU İLÇE BAŞKANI DUYAR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Kozlu 14.03.2024 - 08:52, Güncelleme: 14.03.2024 - 08:52 3746+ kez okundu.
 

AK PARTİ KOZLU İLÇE BAŞKANI DUYAR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar CHP ‘nin yerel seçim sürecinde partilerine yönelik dedikodu, iftira, karalama kampanyası yürüttüğünü dile getirerek tepki gösterdi.
Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar CHP ‘nin yerel seçim sürecinde partilerine yönelik dedikodu, iftira, karalama kampanyası yürüttüğünü dile getirerek tepki gösterdi. CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan’ın partisinin Aday Proje tanıtımında partilerine yönelik sarf ettiği sözleri, ‘Kendi iş bilmezliklerine kılıf arama yoluna düşmüş ve Kozlu halkından ne kadar uzak olduklarını göstermişlerdir’ şeklinde ifade eden Duyar  sözlerini şöyle sürdürdü; 31 Mart yerel seçimleri süreci boyunca partimize ve belediye başkanımıza yönelik bir çok karalama kampanyaları yapılmıştır. Bu süreçte " meyve veren ağaç taşlanır " şiarıyla sükunetimizi koruduk . Lakin bir partinin ilçe başkanının bir basın yayın organına yaptığı açıklamaya üzülerek cevap verme zorunluluğu hissettik. Proje tanıtım toplantısını kendi ilçe sınırları içerisinde yapmayıp, il merkezinde halktan uzak yapan bu kişiler, gelen tepkiler üzerine kendi iş bilmezliklerine kılıf arama yoluna düşmüş ve Kozlu halkından ne kadar uzak olduklarını göstermişlerdir ve böyle bir açıklama yaparak kendilerini aklama ve mağdur rolü oynama çabasına düşmüşlerdir. Herkes iyi bilir ki ak parti siyasetinde dedikodu, iftira, karalama ve baskıya yer yoktur. Belediye başkan adayımız her toplantıda ısrarla bu seçimin bayram havasında geçmesi ve hiç bir kalbin kırılmaması gerektiği hususunda son derece hassas davranmaktadır, kaldı ki başkanımız bu güne kadar hiç bir işletmenin ticari faaliyetine müdahale etmemiş, her hangi bir olumsuz yorumda bulunmamıştır. İlçe sınırları dışında yapılan toplantı kararı sadece kendilerine ait olmakla birlikte salon sahiplerine baskı yapılarak siyaset yapılıyor iftiralarını şiddetle kınıyoruz. Değerli Kozlu halkına saygıyla arz ederim. 
Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar CHP ‘nin yerel seçim sürecinde partilerine yönelik dedikodu, iftira, karalama kampanyası yürüttüğünü dile getirerek tepki gösterdi.

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar CHP ‘nin yerel seçim sürecinde partilerine yönelik dedikodu, iftira, karalama kampanyası yürüttüğünü dile getirerek tepki gösterdi.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan’ın partisinin Aday Proje tanıtımında partilerine yönelik sarf ettiği sözleri, ‘Kendi iş bilmezliklerine kılıf arama yoluna düşmüş ve Kozlu halkından ne kadar uzak olduklarını göstermişlerdir’ şeklinde ifade eden Duyar  sözlerini şöyle sürdürdü;
31 Mart yerel seçimleri süreci boyunca partimize ve belediye başkanımıza yönelik bir çok karalama kampanyaları yapılmıştır. Bu süreçte " meyve veren ağaç taşlanır " şiarıyla sükunetimizi koruduk . Lakin bir partinin ilçe başkanının bir basın yayın organına yaptığı açıklamaya üzülerek cevap verme zorunluluğu hissettik. Proje tanıtım toplantısını kendi ilçe sınırları içerisinde yapmayıp, il merkezinde halktan uzak yapan bu kişiler, gelen tepkiler üzerine kendi iş bilmezliklerine kılıf arama yoluna düşmüş ve Kozlu halkından ne kadar uzak olduklarını göstermişlerdir ve böyle bir açıklama yaparak kendilerini aklama ve mağdur rolü oynama çabasına düşmüşlerdir. Herkes iyi bilir ki ak parti siyasetinde dedikodu, iftira, karalama ve baskıya yer yoktur. Belediye başkan adayımız her toplantıda ısrarla bu seçimin bayram havasında geçmesi ve hiç bir kalbin kırılmaması gerektiği hususunda son derece hassas davranmaktadır, kaldı ki başkanımız bu güne kadar hiç bir işletmenin ticari faaliyetine müdahale etmemiş, her hangi bir olumsuz yorumda bulunmamıştır. İlçe sınırları dışında yapılan toplantı kararı sadece kendilerine ait olmakla birlikte salon sahiplerine baskı yapılarak siyaset yapılıyor iftiralarını şiddetle kınıyoruz.
Değerli Kozlu halkına saygıyla arz ederim. 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.