Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAKLI ŞAMPİYON KADINLAR GURURLANDIRDI

Spor 18.11.2021 - 19:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3051+ kez okundu.
 

ZONGULDAKLI ŞAMPİYON KADINLAR GURURLANDIRDI

Zonguldak MasaTenisi Spor Kulübü Derneği'nin kadın sporcularından Sevda Dönmez ve Meltem Küçük Bursa’da gerçekteştirilen Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’nda da kadınlar kategorisinde şampiyon olarak Zonguldak'a büyük gurur yaşattılar.
1.Şampiyonun Adı: SEVDA (Zonguldak'a madalyasız) DÖNMEZ!!! Zonguldaklı hemşire Sevda DÖNMEZ kattıldığı turnuvalardan kupa almadan dönmüyor! Zonguldak Masa Tenisi Kulübü'nün kadın oyuncusu Sevda Dönmez Cide'den sonra Bursa’da gerçekteştirilen Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’nda  da kadınlar kategorisinde tüm rakiplerini yenerek Türkiye birincisi oldu. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi’nde aynı zamanda hemşire olan sağlık personeli Sevda Dönmez yaklaşık 4 yıl önce hobi olarak başladığı Masa Tenisi sporunu her geçen gün geliştirdi ve turnuvalara katılmaya karar verdi. Bursa’da Zonguldak Kömürspor Formasıyla Mücadele Ettiler Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’nda Bursa’da Zonguldak Kömürspor formasıyla sahaya çıkan Sevda Dönmez tüm rakiplerini devirerek finale yükseldi. Final maçını da kazanan Dönmez bayanlarda Türkiye Masa Tenisi şampiyonu oldu. 1 kupa ve 2 madalya kazanarak Zonguldak ve Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni de gururlandıran Sevda Dönmez daha çok çalışarak daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor. 2.Şampiyonun Adı: MELTEM (Efsane geri döndü) KÜÇÜK Bir zamanlar Masa Tenisinde Zonguldak’ın adını Avrupa kupalarında duyurun efsane Masa Tenisi ustası Meltem Küçük 13-14 Kasım tarihleri arasında 8. Bursa Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasında Zonguldak Masa Tenisi Spor Kulübü (ZOMTEKS) adına giydiği forma ile 40-49 yaş çift bayanlarda şampiyon olarak geri döndü. 1993-1995 yılları arasında  Türkiye Kadınlar Süper liginde mücadele eden Zonguldak PTT Spor Masa Tenisi takımın forması altında Zonguldak’ı Avrupa kupalarında  temsil ederek bir çok başarılara imza atmıştı. Geçtiğimiz  aylar içersinde PTT memur olarak çalıştıktan sonra emekli olan üç çocuk annesi Meltem Küçük 26 yıl aradan sonra tekrar salonlara dönmenin mutluluğunu yaşıyorum dedi. Meltem Küçük “Geçmiş yıllarda masa tenisinde hem takım olarak  hem de ferdi olarak Türkiye de bir çok başarılara imza attım. Geçtiğimiz günlerde Bursa da düzenlenen Veteranlar turnuvasında almış olduğum başarılı sonuçlardan sonra eski gücümden bir şey kaybetmediğimi ispat ettim. Bundan sonra da çok çalışarak büyük hedeflere imza atmak istiyorum“ dedi.
Zonguldak MasaTenisi Spor Kulübü Derneği'nin kadın sporcularından Sevda Dönmez ve Meltem Küçük Bursa’da gerçekteştirilen Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’nda da kadınlar kategorisinde şampiyon olarak Zonguldak'a büyük gurur yaşattılar.

1.Şampiyonun Adı: SEVDA (Zonguldak'a madalyasız) DÖNMEZ!!!

Zonguldaklı hemşire Sevda DÖNMEZ kattıldığı turnuvalardan kupa almadan dönmüyor!

Zonguldak Masa Tenisi Kulübü'nün kadın oyuncusu Sevda Dönmez Cide'den sonra Bursa’da gerçekteştirilen Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’nda  da kadınlar kategorisinde tüm rakiplerini yenerek Türkiye birincisi oldu.

Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi’nde aynı zamanda hemşire olan sağlık personeli Sevda Dönmez yaklaşık 4 yıl önce hobi olarak başladığı Masa Tenisi sporunu her geçen gün geliştirdi ve turnuvalara katılmaya karar verdi.

Bursa’da Zonguldak Kömürspor Formasıyla Mücadele Ettiler

Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’nda Bursa’da Zonguldak Kömürspor formasıyla sahaya çıkan Sevda Dönmez tüm rakiplerini devirerek finale yükseldi. Final maçını da kazanan Dönmez bayanlarda Türkiye Masa Tenisi şampiyonu oldu. 1 kupa ve 2 madalya kazanarak Zonguldak ve Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni de gururlandıran Sevda Dönmez daha çok çalışarak daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

2.Şampiyonun Adı: MELTEM (Efsane geri döndü) KÜÇÜK

Bir zamanlar Masa Tenisinde Zonguldak’ın adını Avrupa kupalarında duyurun efsane Masa Tenisi ustası Meltem Küçük 13-14 Kasım tarihleri arasında 8. Bursa Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasında Zonguldak Masa Tenisi Spor Kulübü (ZOMTEKS) adına giydiği forma ile 40-49 yaş çift bayanlarda şampiyon olarak geri döndü.

1993-1995 yılları arasında  Türkiye Kadınlar Süper liginde mücadele eden Zonguldak PTT Spor Masa Tenisi takımın forması altında Zonguldak’ı Avrupa kupalarında  temsil ederek bir çok başarılara imza atmıştı. Geçtiğimiz  aylar içersinde PTT memur olarak çalıştıktan sonra emekli olan üç çocuk annesi Meltem Küçük 26 yıl aradan sonra tekrar salonlara dönmenin mutluluğunu yaşıyorum dedi. Meltem Küçük “Geçmiş yıllarda masa tenisinde hem takım olarak  hem de ferdi olarak Türkiye de bir çok başarılara imza attım. Geçtiğimiz günlerde Bursa da düzenlenen Veteranlar turnuvasında almış olduğum başarılı sonuçlardan sonra eski gücümden bir şey kaybetmediğimi ispat ettim. Bundan sonra da çok çalışarak büyük hedeflere imza atmak istiyorum“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.