Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK OLARAK GURUR DUYDUK

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.05.2023 - 19:04, Güncelleme: 03.05.2023 - 19:04 6964+ kez okundu.
 

ZONGULDAK OLARAK GURUR DUYDUK

Zonguldak'ta gerçekleştirilen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı Taekwando Gençler Türkiye şampiyonası tamamlandı.
Zonguldak'ta gerçekleştirilen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı Taekwondo Gençler Türkiye şampiyonası tamamlandı. Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde  27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Okul Sporları Taekwondo Gençler Türkiye Birinciliği düzenlendi.  Türkiye Taekwondo Federasyonu Zonguldak İl Temsilcisi Emrah Demir, Taekwondo Gençler Türkiye şampiyonası sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Demir açıklamasında şunları söyledi: “Ev sahipliğini yaptığımız emeğin başkentinde güzel bir şampiyonayı geride bıraktık. Zonguldak’ımızın ev sahipliği yaptığı Gençler Okullar Türkiye Taekwondo şampiyonasını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Zonguldak Gençlik ve Spor ailesi olarak 1000’e yakın Türkiyemizin 61 ilinden gelen idareci hakem ve sporcularımızın katılımıyla müsabakaları tamamladık. Seremonimize; Zonguldak Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz,  Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanımız Prof.Dr. Sayın Metin Şahin, Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz Sayın Hakan Yüksel,  Zonguldak Emniyet Müdürümüz  Fahri Aktaş, Zonguldak Bülent Ecevit Üniv. Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Aile Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Veli Köktürk, Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetimimiz Sayın Emine Darıcı, Sayın Seyfullah Özdemir, Sayın Kemal Bilim, Sayın Zülküf Türkoğlu, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Zonguldak İl Jandarma Komutanımız Kd.Albay Cezmi Yalınkılıç, Spor Hizmetler Müdürümüz  Sayın Serkan Keleş, Spor Şube Müdürümüz İbrahim Açıkgöz, Spor Şube Müdürümüz  Sinem Türkmen, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Taekwondo Yetkilisi  Sayın Orhan Deniz,  Taekwondo Sevdalıları, antrenörlerimiz, hakemlerimiz, idarecilerimiz, sporcularımız, velilerimiz ve basın mensuplarımız katıldı. Teşekkür ediyorum. Başkanım Prof.Dr.Sayın Metin Şahin'e, şahsıma ve Zonguldak Taekwondosuna olan güveninden,  İl Müdürüm Sayın Hakan Yüksel’e ve tüm ekibine aldığı büyük sorumluluklar ile hizmet etme aşklarından dolayı; her daim yanımda olup beni yalnız bırakmayan Zonguldak antrenör ve hakem arkadaşlarıma  canı gönülden tekrar teşekkür ediyorum.”  
Zonguldak'ta gerçekleştirilen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı Taekwando Gençler Türkiye şampiyonası tamamlandı.

Zonguldak'ta gerçekleştirilen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı Taekwondo Gençler Türkiye şampiyonası tamamlandı.
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde  27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Okul Sporları Taekwondo Gençler Türkiye Birinciliği düzenlendi. 
Türkiye Taekwondo Federasyonu Zonguldak İl Temsilcisi Emrah Demir, Taekwondo Gençler Türkiye şampiyonası sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.
Demir açıklamasında şunları söyledi:
“Ev sahipliğini yaptığımız emeğin başkentinde güzel bir şampiyonayı geride bıraktık. Zonguldak’ımızın ev sahipliği yaptığı Gençler Okullar Türkiye Taekwondo şampiyonasını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Zonguldak Gençlik ve Spor ailesi olarak 1000’e yakın Türkiyemizin 61 ilinden gelen idareci hakem ve sporcularımızın katılımıyla müsabakaları tamamladık.
Seremonimize; Zonguldak Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz,  Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanımız Prof.Dr. Sayın Metin Şahin, Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz Sayın Hakan Yüksel,  Zonguldak Emniyet Müdürümüz  Fahri Aktaş, Zonguldak Bülent Ecevit Üniv. Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Aile Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Veli Köktürk, Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetimimiz Sayın Emine Darıcı, Sayın Seyfullah Özdemir, Sayın Kemal Bilim, Sayın Zülküf Türkoğlu, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Zonguldak İl Jandarma Komutanımız Kd.Albay Cezmi Yalınkılıç, Spor Hizmetler Müdürümüz  Sayın Serkan Keleş, Spor Şube Müdürümüz İbrahim Açıkgöz, Spor Şube Müdürümüz  Sinem Türkmen, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Taekwondo Yetkilisi  Sayın Orhan Deniz,  Taekwondo Sevdalıları, antrenörlerimiz, hakemlerimiz, idarecilerimiz, sporcularımız, velilerimiz ve basın mensuplarımız katıldı. Teşekkür ediyorum.
Başkanım Prof.Dr.Sayın Metin Şahin'e, şahsıma ve Zonguldak Taekwondosuna olan güveninden,  İl Müdürüm Sayın Hakan Yüksel’e ve tüm ekibine aldığı büyük sorumluluklar ile hizmet etme aşklarından dolayı; her daim yanımda olup beni yalnız bırakmayan Zonguldak antrenör ve hakem arkadaşlarıma  canı gönülden tekrar teşekkür ediyorum.”

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.