Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK’TA, OKULLAR ARASI YILDIZ KIZ VE ERKEK HOKEY TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YAPILDI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2014 - 16:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6901+ kez okundu.
 

ZONGULDAK’TA, OKULLAR ARASI YILDIZ KIZ VE ERKEK HOKEY TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YAPILDI

Zonguldak’ta, okullar arası Yıldız Kız ve Erkek Hokey Türkiye Şampiyonası Finali yapıldı.
Zonguldak Fener Sahasında yapılan Türkiye Şampiyonası Finaline, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Okul Sporları İl Temsilcisi Buket Caner, Hokey İl Temsilcisi Abdullah Demir, öğrenciler ve antrenörler katıldı. Yapılan okullar arası Hokey Yıldızlar Türkiye Finalinde kızlarda Gaziantep Zekerya Konukoğlu Ortaokulu birinci olurken, Zonguldak Karaelmas Ortaokulu ikinci oldu. Gaziantep Nizip Namık Kemal Ortaokulu ise üçüncü olurken, Kırıkkale Hüseyin Kahya YİBO Ortaokulu ise dördüncü oldu. Erkeklerde ise, Muğla Ayser Kazım Eren Ortaokulu birinci olurken, Kahramanmaraş Kanuni Ortaokulu ikinci oldu. Gaziantep Namık Kemal Ortaokulu üçüncü olurken, Antalya Leyla Sev Ortaokulu dördüncü oldu. Okullar arası Yıldız Kız ve Erkek Hokey Türkiye Şampiyonası Finalinde birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan okullara madalya, kupa ve teşekkür belgeleri verildi. Ardından konuşma yapan Okul Sporları İl Temsilcisi Buket Caner, “İlimizde düzenlenmiş olan Türkiye şampiyonası Hokey müsabakalarında geleceğin hokeycilerine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra konuşma yapan Zonguldak Hokey İl Temsilcisi Abdullah Demir ise “Okul sporlarının yıldızlar bölümünü Zonguldak’ta yapılması bizim için ev sahipliği açısından hem tecrübe oldu hem de önümüzdeki alacağımız müsabakalar açısından bir amaç oldu. En azından tercih edilen bir il oldu. Bunun yanında Türkiye’de ikinci yapılan bu şampiyonada geleceğin sporcuları seçilmiş oluyor. Böylece de ilimizde olması, bir Karaelmas Ortaokulu’nun burada derece alması demek önümüzdeki günlerde bu alt yapıya önem vereceğiz. Okullardan da sporcu seçimine daha büyük kolaylık olacak. Bu sporun içerisinde birçok sporcuyu önümüzde göreceğiz. Aynı zamanda burada yapılan şampiyona ileride 5-10 yıl sonra bu çocuklar milli takımlarda yer alacakları gözlenmiş oluyor” dedi.
Zonguldak’ta, okullar arası Yıldız Kız ve Erkek Hokey Türkiye Şampiyonası Finali yapıldı.

Zonguldak Fener Sahasında yapılan Türkiye Şampiyonası Finaline, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Okul Sporları İl Temsilcisi Buket Caner, Hokey İl Temsilcisi Abdullah Demir, öğrenciler ve antrenörler katıldı.

Yapılan okullar arası Hokey Yıldızlar Türkiye Finalinde kızlarda Gaziantep Zekerya Konukoğlu Ortaokulu birinci olurken, Zonguldak Karaelmas Ortaokulu ikinci oldu. Gaziantep Nizip Namık Kemal Ortaokulu ise üçüncü olurken, Kırıkkale Hüseyin Kahya YİBO Ortaokulu ise dördüncü oldu.
Erkeklerde ise, Muğla Ayser Kazım Eren Ortaokulu birinci olurken, Kahramanmaraş Kanuni Ortaokulu ikinci oldu. Gaziantep Namık Kemal Ortaokulu üçüncü olurken, Antalya Leyla Sev Ortaokulu dördüncü oldu.
Okullar arası Yıldız Kız ve Erkek Hokey Türkiye Şampiyonası Finalinde birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan okullara madalya, kupa ve teşekkür belgeleri verildi.
Ardından konuşma yapan Okul Sporları İl Temsilcisi Buket Caner, “İlimizde düzenlenmiş olan Türkiye şampiyonası Hokey müsabakalarında geleceğin hokeycilerine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra konuşma yapan Zonguldak Hokey İl Temsilcisi Abdullah Demir ise “Okul sporlarının yıldızlar bölümünü Zonguldak’ta yapılması bizim için ev sahipliği açısından hem tecrübe oldu hem de önümüzdeki alacağımız müsabakalar açısından bir amaç oldu. En azından tercih edilen bir il oldu. Bunun yanında Türkiye’de ikinci yapılan bu şampiyonada geleceğin sporcuları seçilmiş oluyor. Böylece de ilimizde olması, bir Karaelmas Ortaokulu’nun burada derece alması demek önümüzdeki günlerde bu alt yapıya önem vereceğiz. Okullardan da sporcu seçimine daha büyük kolaylık olacak. Bu sporun içerisinde birçok sporcuyu önümüzde göreceğiz. Aynı zamanda burada yapılan şampiyona ileride 5-10 yıl sonra bu çocuklar milli takımlarda yer alacakları gözlenmiş oluyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.