Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALARLA AKP İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Siyaset 25.09.2014 - 20:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6863+ kez okundu.
 

ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALARLA AKP İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

‘Hırsızlarımızın aday olduğu yerde ben de adayım! Hiçbir milletvekili desteği istemiyorum! Hiçbir delege ve partiliye beni destekle demem!’ diyerek AKP Zonguldak İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Kozlu’da yaşayan ve daha önceden plastik doğrama ve model atölyesi işleten İbrahim Poyraz adındaki vatandaş, yapılan kanunsuzluklar ve usulsüzlüklerle mücadele için 60 yaşından sonra internet sitesi kurduğunu ve radyoda programlar yaptığını ifade ederek, kamu yararına olduğum her işte olduğu gibi İl başkanlığında da kişisel mücadelesini sürdüreceğini dile getirdi.  Poyraz sıra dışı adaylık açıklamasında şunları dile getirdi; ‘Kongre sürecinin başlaması ile Zonguldak ve Kozlu Ak Parti teşkilatlarımızda hareketlilik başladı. Gördüğüm kadarı ile hırsızlar ve yolsuzlar yine işbirliği içindeler. Karanlık emellerinin peşinde paslaşmaya başladılar. Onlar önce arkalarında bıraktıkları tezekleri temizlesinler’dedi. Poyraz açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü; ‘Partimizin bazı kravatlı eşkıyaları şimdi il, ilçe ve belde yönetimlerine soyunarak, birbirleri ile paslaşmaya başladılar. Bunlara bir gazeteci ve partinin üyesi olarak tavsiyem, önce aynaya baksınlar, bu partiye ve teşkilatlarına biz yakışıyor muyuz? Diye kendilerine sorsunlar. Sonra geriye dönüp arkalarına bakacaklar. Yapmış oldukları faaliyetlerden dolayı, devlete, millete ve partimize vermiş oldukları zararların hesaplarını gerek adliyelerde, gerekse kongrelerde yalan söylemeden açıklayarak, yapmış oldukları pislikleri, kendilerine, yakınlarına ve çevrelerine sağlamış oldukları çıkarları açıklasınlar. Açıklamaları yetmez! Kısa zamanda birinci dereceden tutunda üçüncü dereceye kadar olan akrabaları, yakınları ve kendilerinin edinmiş oldukları, resmi makamlarca tespit edilen mal varlıklarını milletin huzurunda açıklasınlar. Bütün kamuoyuna şunu hatırlatmak istiyorum. Bu insanların aday olduğu yerde bende varım. Hiçbir milletvekili desteği istemiyorum. Gerek delegelerden, gerekse üyelerimizden, kesinlikle bana oy verin de demem. Oy veren kendine verecektir. Bu partinin temizlenmesi gerek. Ona göre kişilik gururunu ve şahsiyetini, ön planda tutan, namuslu, dürüst, insanların sahneye çıkmasını bekliyoruz. Bundan dolayı partimizin bütün neferlerine sesleniyorum. Hem Ülkemiz, hem partimiz, hem de gelecek nesillerimizin geleceği için, hırsız ve yolsuz insanları partimizden tavsiye edelim. Yapılacak olan kongrelerimiz ülkemize hayırlı olsun’ dedi.(BKH)
‘Hırsızlarımızın aday olduğu yerde ben de adayım! Hiçbir milletvekili desteği istemiyorum! Hiçbir delege ve partiliye beni destekle demem!’ diyerek AKP Zonguldak İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Kozlu’da yaşayan ve daha önceden plastik doğrama ve model atölyesi işleten İbrahim Poyraz adındaki vatandaş, yapılan kanunsuzluklar ve usulsüzlüklerle mücadele için 60 yaşından sonra internet sitesi kurduğunu ve radyoda programlar yaptığını ifade ederek, kamu yararına olduğum her işte olduğu gibi İl başkanlığında da kişisel mücadelesini sürdüreceğini dile getirdi.

 Poyraz sıra dışı adaylık açıklamasında şunları dile getirdi; ‘Kongre sürecinin başlaması ile Zonguldak ve Kozlu Ak Parti teşkilatlarımızda hareketlilik başladı. Gördüğüm kadarı ile hırsızlar ve yolsuzlar yine işbirliği içindeler. Karanlık emellerinin peşinde paslaşmaya başladılar. Onlar önce arkalarında bıraktıkları tezekleri temizlesinler’dedi.

Poyraz açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü; ‘Partimizin bazı kravatlı eşkıyaları şimdi il, ilçe ve belde yönetimlerine soyunarak, birbirleri ile paslaşmaya başladılar. Bunlara bir gazeteci ve partinin üyesi olarak tavsiyem, önce aynaya baksınlar, bu partiye ve teşkilatlarına biz yakışıyor muyuz? Diye kendilerine sorsunlar. Sonra geriye dönüp arkalarına bakacaklar. Yapmış oldukları faaliyetlerden dolayı, devlete, millete ve partimize vermiş oldukları zararların hesaplarını gerek adliyelerde, gerekse kongrelerde yalan söylemeden açıklayarak, yapmış oldukları pislikleri, kendilerine, yakınlarına ve çevrelerine sağlamış oldukları çıkarları açıklasınlar. Açıklamaları yetmez! Kısa zamanda birinci dereceden tutunda üçüncü dereceye kadar olan akrabaları, yakınları ve kendilerinin edinmiş oldukları, resmi makamlarca tespit edilen mal varlıklarını milletin huzurunda açıklasınlar.

Bütün kamuoyuna şunu hatırlatmak istiyorum. Bu insanların aday olduğu yerde bende varım. Hiçbir milletvekili desteği istemiyorum. Gerek delegelerden, gerekse üyelerimizden, kesinlikle bana oy verin de demem. Oy veren kendine verecektir. Bu partinin temizlenmesi gerek. Ona göre kişilik gururunu ve şahsiyetini, ön planda tutan, namuslu, dürüst, insanların sahneye çıkmasını bekliyoruz.

Bundan dolayı partimizin bütün neferlerine sesleniyorum. Hem Ülkemiz, hem partimiz, hem de gelecek nesillerimizin geleceği için, hırsız ve yolsuz insanları partimizden tavsiye edelim. Yapılacak olan kongrelerimiz ülkemize hayırlı olsun’ dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.