Sitenin sağında bir giydirme reklam

YOLSUZLUĞUN KONUSU BU SEFER YAVUZYILMAZ'IN KENDİSİ OLDU

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.03.2023 - 11:20, Güncelleme: 29.03.2023 - 00:25 7741+ kez okundu.
 

YOLSUZLUĞUN KONUSU BU SEFER YAVUZYILMAZ'IN KENDİSİ OLDU

Seçim arifesinde CHP'ye en büyük darbe Deniz Yavuzyılmaz'dan geldi.
Seçim arifesinde CHP'ye en büyük darbe Deniz Yavuzyılmaz'dan geldi. Seçilene kadar sevecen ve halka yakın tavırları ile Zonguldak seçmeninin sevgisini kazanan ardından birkaç özel program harici ya da bazı kaos ortamlarında (pandemi vs) şov yapmak harici Zonguldak'la adeta bağını koparan CHP'nin genç Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'a kamuoyundan tepki yağıyor. Sayıştay raporları üzerinden Ulusal Tv kanallarında açıklamalar ile Zonguldak Milletvekilliği yapmakla eleştirilen Deniz Yavuzyılmaz bu sefer kendisi haberlere konu olacak duruma düştü. Kamuda birden fazla maaş alan AKP'li bürokratları ifşa etmesiyle gündeme gelen CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın Mustafa Sökmen adlı bir danışmanı var! Ancak Yavuzyılmaz'ın danışmanının eşi ve aynı zamanda diş hekimi olan amcasının kızı Özlem Yavuzyılmaz Sökmen'i de danışmanı gösterdiği ve maaşını kendisinin aldığı yönündeki iddialar genç milletvekilini kamuoyunda tepkilerin odağı haline getirdi. GENEL MERKEZİN TEPKİSİ KUZENİN GÖREVİNE SON VERDİRDİ Olayın ortaya çıkmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcılarına giden bilgilendirmenin ardından danışmanının eşi olan kuzenini de danışman yaparak maaşını aldığı iddia edilen Deniz Yavuzyılmaz üst düzey parti yöneticilerinin talimatı sonucu Özlem Yavuzyılmaz Sökmen'in danışmanlığına son verdi.   KAMUOYUNDAN YAVUZYILMAZ' A TEPKİ YAĞIYOR! Yolsuzluklarla mücadele konusunu seçim süreci öncesinde de siyasetin ana madde konusu olarak gündemde tutan CHP'nin genç nesil milletvekilinin, üstelik Ak Parti'nin çift maaşlı bürokratlarını her hafta ulusal televizyonlarda ifşa eden bir milletvekilinin böylesine çirkin bir olayla gündeme gelmesinin kabul edilemez olarak nitelendiren vatandaşlar, 73 bin lira maaş almasına rağmen 24 bin lira danışman maaşına göz koyan Deniz Yavuzyılmaz'ın iktidarın gücü ve imkanlarına sahip olsa neler yapacağını hayal dahi edemiyoruz dediler.  
Seçim arifesinde CHP'ye en büyük darbe Deniz Yavuzyılmaz'dan geldi.

Seçim arifesinde CHP'ye en büyük darbe Deniz Yavuzyılmaz'dan geldi.
Seçilene kadar sevecen ve halka yakın tavırları ile Zonguldak seçmeninin sevgisini kazanan ardından birkaç özel program harici ya da bazı kaos ortamlarında (pandemi vs) şov yapmak harici Zonguldak'la adeta bağını koparan CHP'nin genç Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'a kamuoyundan tepki yağıyor.
Sayıştay raporları üzerinden Ulusal Tv kanallarında açıklamalar ile Zonguldak Milletvekilliği yapmakla eleştirilen Deniz Yavuzyılmaz bu sefer kendisi haberlere konu olacak duruma düştü.
Kamuda birden fazla maaş alan AKP'li bürokratları ifşa etmesiyle gündeme gelen CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın Mustafa Sökmen adlı bir danışmanı var!
Ancak Yavuzyılmaz'ın danışmanının eşi ve aynı zamanda diş hekimi olan amcasının kızı Özlem Yavuzyılmaz Sökmen'i de danışmanı gösterdiği ve maaşını kendisinin aldığı yönündeki iddialar genç milletvekilini kamuoyunda tepkilerin odağı haline getirdi.


GENEL MERKEZİN TEPKİSİ KUZENİN GÖREVİNE SON VERDİRDİ
Olayın ortaya çıkmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcılarına giden bilgilendirmenin ardından danışmanının eşi olan kuzenini de danışman yaparak maaşını aldığı iddia edilen Deniz Yavuzyılmaz üst düzey parti yöneticilerinin talimatı sonucu Özlem Yavuzyılmaz Sökmen'in danışmanlığına son verdi.
 

KAMUOYUNDAN YAVUZYILMAZ' A TEPKİ YAĞIYOR!
Yolsuzluklarla mücadele konusunu seçim süreci öncesinde de siyasetin ana madde konusu olarak gündemde tutan CHP'nin genç nesil milletvekilinin, üstelik Ak Parti'nin çift maaşlı bürokratlarını her hafta ulusal televizyonlarda ifşa eden bir milletvekilinin böylesine çirkin bir olayla gündeme gelmesinin kabul edilemez olarak nitelendiren vatandaşlar, 73 bin lira maaş almasına rağmen 24 bin lira danışman maaşına göz koyan Deniz Yavuzyılmaz'ın iktidarın gücü ve imkanlarına sahip olsa neler yapacağını hayal dahi edemiyoruz dediler.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.