Sitenin sağında bir giydirme reklam

YİNE O OKUL, YİNE O MÜDÜR, YİNE SKANDAL!!!

Eğitim 04.05.2017 - 14:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7294+ kez okundu.
 

YİNE O OKUL, YİNE O MÜDÜR, YİNE SKANDAL!!!

'Okul Müdürü'nün Yönetim Ve İdari Zaafı Yüzünden Öğrencilerin Okul Saatleri İçerisinde Hayati Tehlike İçerisinde'Zonguldak'ın Kozlu İlçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesinde yaşanan skandallar bitmek bilmiyor.Daha önce de basına ve yargıya akseden olaylar ile kamuoyunun gündemine defalarca gelen Okul Müdürü'nün idari ve yönetim zafiyeti nedeniyle okulda sık sık yaşanan disiplin olaylarının ardı arkası kesilmezken, aynı yönetim zafiyeti ve boşluk yüzünden öğrencilerin okul saatleri içerisinde hayati tehlike seviyesindeki disiplinsiz davranışları da velileri korkutmaya devam ediyor.Daha önce de Okuldaki Türk büyüklerinin fotoğraflarını boya badana vesilesi ile söktürüp yerine astırmadığı ve okula ait hurdaları izinsiz olarak sattığı gerekçesi ile kamuoyunun gündemine gelen, soruşturma geçirip açığa alındıktan sonra yargı kararı ile görevine iade edilen Okul Müdürü Ali Özdemir ile ilgili İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ısrarına kamuoyunda anlam verilemiyor.'Okulun Demirbaşları'nı Özel İşlerinde Kullanan Personele Yasal İşlem Neden Yapmıyor?'Sık sık yönetim ve idari zaafiyeti nedeniyle okulun ismini kamuoyunda anılmasına sebebiyet veren Okul Müdürü Ali Özdemir'in son uygulaması ise başka bir zaafiyet ve yönetim boşluğunu gözler önüne seriyor.Okul Müdürü Ali Özdemir Okul'a ait Demirbaşları özel işlerinde ve okul dışarısında kullandığı personele uyarı amacıyla resmi yazı çıkartmak yerine tüm personeli töhmet altında bırakan bir tebligat yayınlıyor.19.04.2017 tarihinde yayınlanan 46 maddelik tebligatın 35'inci maddesi müdürün yönetim zaafını ve okulun demirbaşlarını okul dışında kullandığını tespit ettiği personele karşı 6 aydır haberi olmasına karşı yasal işlem yapmayarak suç işlenmesine göz yumduğunu, bir başka deyişle görevini kötüye kullanıp kamuyu zarara uğrattığının itirafı niteliğinde.İşte tebligatın 35'inci maddesindeki Müdürün suç işlediğini itiraf ettiği satırlardan bir alıntı: Okula ait demirbaşları özel işlerinde kullanma yoluna sapan arkadaşlarımızı resmi tebligat ile isim belirtmeden, rencide etmeden son 6 ayda 3 defa ikaz ettim. Ancak geri dönüş, iade olmadı. Biraz daha bekleyeceğim....... Buna göre; Müdür Ali Özdemir Okula ait Demirbaşları kullanan personeli 6 aydır biliyor ve suça göz yumuyor!Okula ait Demirbaşların hangi personelin elinde olup olmadığını tespit edip adına iade etmesi için tebligat çıkartmayan Okul Müdürü Ali Özdemir suç işleyen personeli koruyarak görevini kötüye kullanıyor'6 aydır Personel tarafından özel işlerde kullanılan kamu malı belki, eskiyor, yıpranıyor ya da bozuluyor ve kamu zarara uğratılıyor. Ya da kamu malını özel işlerinde kullanan personel bundan kazanç elde ediyor ve Okul Müdürü Ali Özdemir bu personele sırf rencide olmasın diye bizzat ismine tebligat çıkartarak suç işlemesinin önüne geçmiyor ve görevini ihmal ederek kötüye kullanıyor!Her şey bu kadar açıkken İl ve Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün nasıl bir işlem yapacağı Kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.


'Okul Müdürü'nün Yönetim Ve İdari Zaafı Yüzünden Öğrencilerin Okul Saatleri İçerisinde Hayati Tehlike İçerisinde'
Zonguldak'ın Kozlu İlçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesinde yaşanan skandallar bitmek bilmiyor.
Daha önce de basına ve yargıya akseden olaylar ile kamuoyunun gündemine defalarca gelen Okul Müdürü'nün idari ve yönetim zafiyeti nedeniyle okulda sık sık yaşanan disiplin olaylarının ardı arkası kesilmezken, aynı yönetim zafiyeti ve boşluk yüzünden öğrencilerin okul saatleri içerisinde hayati tehlike seviyesindeki disiplinsiz davranışları da velileri korkutmaya devam ediyor.
Daha önce de Okuldaki Türk büyüklerinin fotoğraflarını boya badana vesilesi ile söktürüp yerine astırmadığı ve okula ait hurdaları izinsiz olarak sattığı gerekçesi ile kamuoyunun gündemine gelen, soruşturma geçirip açığa alındıktan sonra yargı kararı ile görevine iade edilen Okul Müdürü Ali Özdemir ile ilgili İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ısrarına kamuoyunda anlam verilemiyor.
'Okulun Demirbaşları'nı Özel İşlerinde Kullanan Personele Yasal İşlem Neden Yapmıyor?'
Sık sık yönetim ve idari zaafiyeti nedeniyle okulun ismini kamuoyunda anılmasına sebebiyet veren Okul Müdürü Ali Özdemir'in son uygulaması ise başka bir zaafiyet ve yönetim boşluğunu gözler önüne seriyor.
Okul Müdürü Ali Özdemir Okul'a ait Demirbaşları özel işlerinde ve okul dışarısında kullandığı personele uyarı amacıyla resmi yazı çıkartmak yerine tüm personeli töhmet altında bırakan bir tebligat yayınlıyor.
19.04.2017 tarihinde yayınlanan 46 maddelik tebligatın 35'inci maddesi müdürün yönetim zaafını ve okulun demirbaşlarını okul dışında kullandığını tespit ettiği personele karşı 6 aydır haberi olmasına karşı yasal işlem yapmayarak suç işlenmesine göz yumduğunu, bir başka deyişle görevini kötüye kullanıp kamuyu zarara uğrattığının itirafı niteliğinde.
İşte tebligatın 35'inci maddesindeki Müdürün suç işlediğini itiraf ettiği satırlardan bir alıntı: Okula ait demirbaşları özel işlerinde kullanma yoluna sapan arkadaşlarımızı resmi tebligat ile isim belirtmeden, rencide etmeden son 6 ayda 3 defa ikaz ettim. Ancak geri dönüş, iade olmadı. Biraz daha bekleyeceğim.......
Buna göre;
Müdür Ali Özdemir Okula ait Demirbaşları kullanan personeli 6 aydır biliyor ve suça göz yumuyor!
Okula ait Demirbaşların hangi personelin elinde olup olmadığını tespit edip adına iade etmesi için tebligat çıkartmayan Okul Müdürü Ali Özdemir suç işleyen personeli koruyarak görevini kötüye kullanıyor'
6 aydır Personel tarafından özel işlerde kullanılan kamu malı belki, eskiyor, yıpranıyor ya da bozuluyor ve kamu zarara uğratılıyor. Ya da kamu malını özel işlerinde kullanan personel bundan kazanç elde ediyor ve Okul Müdürü Ali Özdemir bu personele sırf rencide olmasın diye bizzat ismine tebligat çıkartarak suç işlemesinin önüne geçmiyor ve görevini ihmal ederek kötüye kullanıyor!
Her şey bu kadar açıkken İl ve Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün nasıl bir işlem yapacağı Kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.