Sitenin sağında bir giydirme reklam

YENİ YAPILAN OKULLARI İNCELEDİLER

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.09.2024 - 14:45, Güncelleme: 09.09.2024 - 07:48 1020 kez okundu.
 

YENİ YAPILAN OKULLARI İNCELEDİLER

Zonguldak Milletvekili Muammer AVCI,İl Millî Eğitim Müdürü Osman BOZKAN Yeni Yapılan Okul Binalarını İncelediler
Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı  ve Zonguldak İl  Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan,   Depreh tahkiki sonucu yıkılan ve yık-yap projesi  kapsamında yeniden  yapılarak 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında eğitim öğretime başlayacak Zonguldak Bahçelievler İlkokulu, Kilimli İsmet İnönü İlkokulu ve deprem güçlendirmesi tamamlanan Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesinde  incelemelerde bulundular. Birlikte okulları ziyaret eden Zonguldak Milletvekili Muhammer AVCI ve İl Millî Eğitim Müdürü Osman BOZKAN,eğitim öğretim başlamasına ilişkin hazırlıklar hakkında bilgi aldılar,okullların eklenti ve dersliklerini gezdiler.Yarın yeni okullarına kavuşacak olan öğrenciler için yapılan hazırlıkları yerinde gözlemlediler. Deprem güçlendirmesi kapsamında  onarımı tamamlanan  Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesini de ziyaret ederek onarım çalışmalarının  kapsamında olan işler hakkında bilgi aldılar.Yenilenen yüzü ile yarın ilk defa öğrenci kabul edecek okulların Zonguldak'a,eğitim camiasına,öğrencilere velilere hayırlı olmasını dilediler. Yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilere hayırlı olması ve başarı dileklerinde de bulundular. Bahçelievler İlkokulu, deprem güçlendirme kapsamında yık-yap projesiyle 24 derslikli olarak yeniden yapılıp 25 milyon liraya,Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesinin, deprem güçlendirme kapsamında 20 Milyon 500 bin liraya,Kilimli İsmet İnönü İlkokulu, deprem güçlendirme kapsamında yık-yap projesiyle 24 derslikli olarak 45 Milyon liraya mal oldu. Yeniden yapılan ve yenilenen okullar yeni çehresiyle yarın öğrenci kabul edecekler.
Zonguldak Milletvekili Muammer AVCI,İl Millî Eğitim Müdürü Osman BOZKAN Yeni Yapılan Okul Binalarını İncelediler

Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı  ve Zonguldak İl  Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, 

 Depreh tahkiki sonucu yıkılan ve yık-yap projesi  kapsamında yeniden  yapılarak 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında eğitim öğretime başlayacak Zonguldak Bahçelievler İlkokulu, Kilimli İsmet İnönü İlkokulu ve deprem güçlendirmesi tamamlanan Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesinde  incelemelerde bulundular.

Birlikte okulları ziyaret eden Zonguldak Milletvekili Muhammer AVCI ve İl Millî Eğitim Müdürü Osman BOZKAN,eğitim öğretim başlamasına ilişkin hazırlıklar hakkında bilgi aldılar,okullların eklenti ve dersliklerini gezdiler.Yarın yeni okullarına kavuşacak olan öğrenciler için yapılan hazırlıkları yerinde gözlemlediler.

Deprem güçlendirmesi kapsamında  onarımı tamamlanan  Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesini de ziyaret ederek onarım çalışmalarının  kapsamında olan işler hakkında bilgi aldılar.Yenilenen yüzü ile yarın ilk defa öğrenci kabul edecek okulların Zonguldak'a,eğitim camiasına,öğrencilere velilere hayırlı olmasını dilediler.
Yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilere hayırlı olması ve başarı dileklerinde de bulundular.

Bahçelievler İlkokulu, deprem güçlendirme kapsamında yık-yap projesiyle 24 derslikli olarak yeniden yapılıp 25 milyon liraya,Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesinin, deprem güçlendirme kapsamında 20 Milyon 500 bin liraya,Kilimli İsmet İnönü İlkokulu, deprem güçlendirme kapsamında yık-yap projesiyle 24 derslikli olarak 45 Milyon liraya mal oldu.

Yeniden yapılan ve yenilenen okullar yeni çehresiyle yarın öğrenci kabul edecekler.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.