Sitenin sağında bir giydirme reklam

YAVUZYILMAZ MADENCİDEN DESTEK İSTEDİ

Siyaset 27.05.2015 - 21:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7168+ kez okundu.
 

YAVUZYILMAZ MADENCİDEN DESTEK İSTEDİ

CHP 3. Sıra Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz önceki gün gece vardiyasının ocağa indiği saatte TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü Kuyu başına giderek maden işçilerinden destek istedi.
CHP 3. Sıra Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz önceki gün gece vardiyasının ocağa indiği saatte TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü Kuyu başına giderek maden işçilerinden destek istedi. 23.00 vardiyası öncesi TTK Kozlu Müessese Müdürlüğüne giderek madencilere iyi çalışmalar dileyen CHP Milletvekili adayı Yavuzyılmaz kendisininde orta sınıf geliri olan bir memur ailesinin çocuğu olduğunu dile getirerek, artık halkın gerçek temsilcilerini TBMM ne gönderme zamanının geldiğini ifade etti. Kuyu Başındaki işçilerden destek isteyen Yavuzyılmaz şunları söyledi; BİR İŞÇİ YA DA MEMUR ÇOCUĞUNUN DA MİLLETVEKİLİ OLABİLECEĞİNİ GÖSTERMEK İÇİN ÇIKTIM BU YOLA Bende öğretmen bir anne babanın evladı Kozlu’da doğmuş büyümüş bir kardeşinizim. Normal şartlarda benim buralara kadar gelmem hayal gibi görünüyordu. Ancak yapılan önseçimden çıkarak bugün karşınıza bir işçi, bir memur çocuğunun da milletvekili olma şansının olabileceğini göstermek için geldim. TBMM’NE GERÇEK TEMSİLCİLERİNİZİ YOLLAYINIZ Lütfen bu harekete omuz verin. İnşallah sizin desteklerinizle, içinizden biri olarak, Kozlu’nun evladı olarak sizi parlamentoda temsil etme onurunu taşıyacağım. TBMM’ne Gerçek temsilcilerinizi yollamanız durumunda, ulaşamama derdinizi anlatamama gibi bir sorununuz asla olmayacak. İŞÇİ VE EMEKLİYİ EN ÇOK DÜŞÜNEN PARTİ CHP’DİR Maden işçisini, orta gelirliyi, emekliyi en çok düşünen parti CHP’dir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Zonguldak mitinginde iktidara gelmemiz durumunda TTK’ya 5 Bin işçi alınacağı sözünü verdi. Ancak iktidar partisinin genel başkanı TTK kapanmayacak sözünü verirken her yıl işçi sayısı azalan kendi kendine kapanma durumuna gelen TTK’nın durumunun ne olacağını söylemedi, söyleyemedi. TTK Zonguldak’ın olmazsa olmazıdır. Bizim hayalimiz Zonguldak’ı TTK’sından futbol takımına kadar eski o parlak günlerine yeniden döndürmektir. Bunun için sizden destek istiyorum. Emeğin kıymetini en iyi sizler bilirsiniz’ dedi. Maden işçileri tek tek tokalaşarak ‘Hayırlı kazasız belasız çalışmalar’ dileğiyle ocağa uğurlayan Yavuzyılmaz’a maden işçileride yakın ilgi gösterdiler. ROZETİNİ ÇIKARTIP MADENCİYE TAKTI Chp Milletvekili Adayı Yavuzyılmaz, bir maden işçisinin kendisine yakın ilgi ve alaka göstererek desteklediğini dile getirmesine karşılık ceketinin yakasındaki parti rozetini çıkartarak maden işçisinin iş elbisesine taktı. Yavuzyılmaz’ın bu hareketi maden işçilerinin alkışlarıyla takdir edildi. TEKRAR YERİN ALTINDA BULUŞMAK ÜZERE SÖZLEŞTİLER Yavuzyılmaz maden işçileri ile birlikte ocağa inmek ve çalışma şartlarını yakından görmek üzere gerekli izinlerin alınmasına kadar maden işçilerine yeniden ziyaretlerine geleceği sözünü vererek TTK Kozlu Müessesesi Kuyu başından ayrıldı. 
CHP 3. Sıra Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz önceki gün gece vardiyasının ocağa indiği saatte TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü Kuyu başına giderek maden işçilerinden destek istedi.

CHP 3. Sıra Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz önceki gün gece vardiyasının ocağa indiği saatte TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü Kuyu başına giderek maden işçilerinden destek istedi.

23.00 vardiyası öncesi TTK Kozlu Müessese Müdürlüğüne giderek madencilere iyi çalışmalar dileyen CHP Milletvekili adayı Yavuzyılmaz kendisininde orta sınıf geliri olan bir memur ailesinin çocuğu olduğunu dile getirerek, artık halkın gerçek temsilcilerini TBMM ne gönderme zamanının geldiğini ifade etti.

Kuyu Başındaki işçilerden destek isteyen Yavuzyılmaz şunları söyledi;

BİR İŞÇİ YA DA MEMUR ÇOCUĞUNUN DA MİLLETVEKİLİ OLABİLECEĞİNİ

GÖSTERMEK İÇİN ÇIKTIM BU YOLA

Bende öğretmen bir anne babanın evladı Kozlu’da doğmuş büyümüş bir kardeşinizim. Normal şartlarda benim buralara kadar gelmem hayal gibi görünüyordu. Ancak yapılan önseçimden çıkarak bugün karşınıza bir işçi, bir memur çocuğunun da milletvekili olma şansının olabileceğini göstermek için geldim.

TBMM’NE GERÇEK TEMSİLCİLERİNİZİ YOLLAYINIZ

Lütfen bu harekete omuz verin. İnşallah sizin desteklerinizle, içinizden biri olarak, Kozlu’nun evladı olarak sizi parlamentoda temsil etme onurunu taşıyacağım. TBMM’ne Gerçek temsilcilerinizi yollamanız durumunda, ulaşamama derdinizi anlatamama gibi bir sorununuz asla olmayacak.

İŞÇİ VE EMEKLİYİ EN ÇOK DÜŞÜNEN PARTİ CHP’DİR

Maden işçisini, orta gelirliyi, emekliyi en çok düşünen parti CHP’dir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Zonguldak mitinginde iktidara gelmemiz durumunda TTK’ya 5 Bin işçi alınacağı sözünü verdi. Ancak iktidar partisinin genel başkanı TTK kapanmayacak sözünü verirken her yıl işçi sayısı azalan kendi kendine kapanma durumuna gelen TTK’nın durumunun ne olacağını söylemedi, söyleyemedi. TTK Zonguldak’ın olmazsa olmazıdır. Bizim hayalimiz Zonguldak’ı TTK’sından futbol takımına kadar eski o parlak günlerine yeniden döndürmektir. Bunun için sizden destek istiyorum. Emeğin kıymetini en iyi sizler bilirsiniz’ dedi.

Maden işçileri tek tek tokalaşarak ‘Hayırlı kazasız belasız çalışmalar’ dileğiyle ocağa uğurlayan Yavuzyılmaz’a maden işçileride yakın ilgi gösterdiler.

ROZETİNİ ÇIKARTIP MADENCİYE TAKTI

Chp Milletvekili Adayı Yavuzyılmaz, bir maden işçisinin kendisine yakın ilgi ve alaka göstererek desteklediğini dile getirmesine karşılık ceketinin yakasındaki parti rozetini çıkartarak maden işçisinin iş elbisesine taktı.

Yavuzyılmaz’ın bu hareketi maden işçilerinin alkışlarıyla takdir edildi.

TEKRAR YERİN ALTINDA BULUŞMAK ÜZERE SÖZLEŞTİLER

Yavuzyılmaz maden işçileri ile birlikte ocağa inmek ve çalışma şartlarını yakından görmek üzere gerekli izinlerin alınmasına kadar maden işçilerine yeniden ziyaretlerine geleceği sözünü vererek TTK Kozlu Müessesesi Kuyu başından ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.