Sitenin sağında bir giydirme reklam

YATIRIMLAR HIZLANACAK

Ekonomi 19.11.2020 - 01:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3826+ kez okundu.
 

YATIRIMLAR HIZLANACAK

Başkent Ankara Derneği Başkanı Tuncay Gençer, Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Necdet Sümbül ile; Yapımı devam eden Zonguldak - Kilimli arası karayolu ve tünel çalışmalarının hızlandırılması ile Kilimli - Filyos arası karayolunun bir an önce ihaleye çıkılarak yapımına başlanılması konularında görüştüklerini ve görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi. Tuncay Gençer yaptığı açıklamada, görüşme şu şekilde değerlendirdi: "Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Platformu olarak acil görüşme talebimize Sn. Bakanımız kendisi Ankara’da olmaması nedeniyle Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Sn Necdet Sümbül’ü görevlendirerek cevap verdi. Toplantıya korona nedeniyle Platform Başkanı Sn. Tuncay Gençer, Genel Sekreteri Sn. Yaşar Okur, Başkan Yardımcıları Sn. Aydın Öksüz ve Sn. Hasan Kaya ile İller Bankası Önceki Dönem Yönetim Kurulu Başkanvekili Sn Mehmet Yerebakan'dan oluşan 5 kişi ile  katıldık. ‘ dedi. 
Başkent Ankara Derneği Başkanı Tuncay Gençer, Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Necdet Sümbül ile; Yapımı devam eden Zonguldak - Kilimli arası karayolu ve tünel çalışmalarının hızlandırılması ile Kilimli - Filyos arası karayolunun bir an önce ihaleye çıkılarak yapımına başlanılması konularında görüştüklerini ve görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.
Tuncay Gençer yaptığı açıklamada, görüşme şu şekilde değerlendirdi:
"Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Platformu olarak acil görüşme talebimize Sn. Bakanımız kendisi Ankara’da olmaması nedeniyle Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Sn Necdet Sümbül’ü görevlendirerek cevap verdi.
Toplantıya korona nedeniyle Platform Başkanı Sn. Tuncay Gençer, Genel Sekreteri Sn. Yaşar Okur, Başkan Yardımcıları Sn. Aydın Öksüz ve
Sn. Hasan Kaya ile İller Bankası Önceki Dönem Yönetim Kurulu Başkanvekili Sn Mehmet Yerebakan'dan oluşan 5 kişi ile  katıldık. ‘ dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.