Sitenin sağında bir giydirme reklam

YAŞLILAR UNUTULMADI

Kozlu 17.05.2020 - 13:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8184+ kez okundu.
 

YAŞLILAR UNUTULMADI

Kozlu Belediyesi 17 Mayıs 2020 Pazar günü 6 saatliğine izinli olarak sokağa çıkan ve Parklarla Bahçeleri dolduran 65 yaş üstü yurttaşlara maske ve dezenfektan dağıttı.
Korona Virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında iki ayı aşkın süredir evde kalan 65 yaş üstü yurttaşlar ilk defa geçen hafta pazar günü 4 saatliğine izinli olarak dışarı çıkmışlardı. Aynı uygulamanın devamı niteliğinde 17 Mayıs Pazar günü 12.00-18.00 saatleri arasında, bu sefer 6 saatliğine izinli olarak dışarı çıkan 65 yaş üstü yurttaşlar çocuklarının eşliğinde park ve bahçelere akın ettiler. Yürüyüş yapıp, doğa ile iç içe olmanın zevkini çıkarttılar. 65 yaş üstü yurttaşların sokağa çıkmasından önce ilçedeki tüm park ve bahçelerde dezenfekte çalışmalarını tamamlayan Kozlu belediye Başkanlığına bağlı ekipler, Pazar günü park ve bahçeleri dolduran yurttaşlara dezenfektan ve maske dağıtmayı da ihmal etmedi. Ayrıca , hafta sonu itibari ile hava sıcaklığının mevsim normallerinin çok üzerinde seyretmesi tahmin edildiğinden Beldiyenin anons sistemi üzerinden sabah saatlerinden itibaren izinli olarak dışarı çıkan yurttaşlar tedbirli olmaları konusunda ikaz edildiler.      
Kozlu Belediyesi 17 Mayıs 2020 Pazar günü 6 saatliğine izinli olarak sokağa çıkan ve Parklarla Bahçeleri dolduran 65 yaş üstü yurttaşlara maske ve dezenfektan dağıttı.

Korona Virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında iki ayı aşkın süredir evde kalan 65 yaş üstü yurttaşlar ilk defa geçen hafta pazar günü 4 saatliğine izinli olarak dışarı çıkmışlardı.

Aynı uygulamanın devamı niteliğinde 17 Mayıs Pazar günü 12.00-18.00 saatleri arasında, bu sefer 6 saatliğine izinli olarak dışarı çıkan 65 yaş üstü yurttaşlar çocuklarının eşliğinde park ve bahçelere akın ettiler. Yürüyüş yapıp, doğa ile iç içe olmanın zevkini çıkarttılar.

65 yaş üstü yurttaşların sokağa çıkmasından önce ilçedeki tüm park ve bahçelerde dezenfekte çalışmalarını tamamlayan Kozlu belediye Başkanlığına bağlı ekipler, Pazar günü park ve bahçeleri dolduran yurttaşlara dezenfektan ve maske dağıtmayı da ihmal etmedi.

Ayrıca , hafta sonu itibari ile hava sıcaklığının mevsim normallerinin çok üzerinde seyretmesi tahmin edildiğinden Beldiyenin anons sistemi üzerinden sabah saatlerinden itibaren izinli olarak dışarı çıkan yurttaşlar tedbirli olmaları konusunda ikaz edildiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.