Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yaşar Akın, son yolculuğuna uğurlandı

Gündem 16.02.2017 - 05:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7865+ kez okundu.
 

Yaşar Akın, son yolculuğuna uğurlandı

22’nci Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Harun Akın'ın bir süredir kanser tedavisi gören 63 yaşındaki ağabeyi Yaşar Akın, geçtiğimiz Pazartesi günü hayatını kaybetmişti.
Amerika’daki kızının gelmesi beklenen Yaşar Akın, ikindi namazına müteakiben Acılık Hz. Ali Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Cenazeye; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, CHP eski İl-İlçe ve Belde Başkanları, STK, oda, dernek ve sendika temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak, merhum Yaşar Akın’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
22’nci Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Harun Akın'ın bir süredir kanser tedavisi gören 63 yaşındaki ağabeyi Yaşar Akın, geçtiğimiz Pazartesi günü hayatını kaybetmişti.

Amerika’daki kızının gelmesi beklenen Yaşar Akın, ikindi namazına müteakiben Acılık Hz. Ali Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Cenazeye; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, CHP eski İl-İlçe ve Belde Başkanları, STK, oda, dernek ve sendika temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak, merhum Yaşar Akın’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.