Sitenin sağında bir giydirme reklam

YARDIM KOLİLERİ DEVREYE GİRDİ

Kozlu 10.04.2017 - 21:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7215+ kez okundu.
 

YARDIM KOLİLERİ DEVREYE GİRDİ

16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek referandum öncesi vatandaşın oyunun alabilmek için ikna amacıyla kullanılan yardım kolileri yeniden devreye girdi.
16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek halk oylamasına 6 gün kala vatandaşın oyunu almak amacıyla bugüne kadar siyasi rüşvet olarak adlandırılan yardım kolisi dağıtımı yeniden başladı. Köylerde günler öncesi başlanılan yardım kolisi dağıtımına Kozlu'nun mahallelerinde de devam edildi. Vatandaşlar kolilerin çoğunlukla yandaşlara dağıtıldığını dile getirirken, koliyi alanlara oy vermeleri yönünde yemin ettirildiği ve telkinde bulunulduğunu dile getirdiler.  Edinilen bilgiye göre bugün yardım kolsi dağıtımına Kozlu'nun güney mahallesinde devam edildi.
16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek referandum öncesi vatandaşın oyunun alabilmek için ikna amacıyla kullanılan yardım kolileri yeniden devreye girdi.

16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek halk oylamasına 6 gün kala vatandaşın oyunu almak amacıyla bugüne kadar siyasi rüşvet olarak adlandırılan yardım kolisi dağıtımı yeniden başladı.

Köylerde günler öncesi başlanılan yardım kolisi dağıtımına Kozlu'nun mahallelerinde de devam edildi.

Vatandaşlar kolilerin çoğunlukla yandaşlara dağıtıldığını dile getirirken, koliyi alanlara oy vermeleri yönünde yemin ettirildiği ve telkinde bulunulduğunu dile getirdiler. 

Edinilen bilgiye göre bugün yardım kolsi dağıtımına Kozlu'nun güney mahallesinde devam edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.