Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yaralı Kuşa dokunulmaz

Gündem 28.10.2017 - 21:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3467+ kez okundu.
 

Yaralı Kuşa dokunulmaz

Sempatik kuş, Karakuş uzun sürenin sonunda çıktı ortaya bir bardak suda fırtınalar kopardı.‘‘Haftaya geliyorum,Avukatlarımla birlikte açıklama yapacak ve belediyede dönen bütün dolapları ortaya çıkaracağım,Mesele para değil, bu 45 binTL namus meselesi haline geldi’’tarzında tehditvari sözlerle belediye başkanı, eski fen işleri müdürü ve fotörlü müteahhide aba altından sopa gösterdi. Trilyonlarla oynayan, önceki ve ondan önceki dönemim parlak müteahhidi sempatik kuşun kopardığı fırtınanın 45 bin TL için olduğu duyulunca ciddiye alınmadı.Açıklama filan yapamayacağı söylendi.Elinde bilgi belge varsa Cumhuriyet Savcılığına gidip suç duyurusunda bulunmasına salık verildi.Sempatik kuş haftaya gelmese de Bayramdan sonra geldi.Eskiden ortağı olduğu AKSÜT’de içi boş bir açıklama yaptı ve herkes Karakuş’un pardon sempatik kuşun blöf yaptığını düşündü.Oysa Sempatik Kuş açıklamayı boşuna geciktirmemişti.Açıklamadan önce İstanbul’da muhatapları ile mini bir zirve gerçekleştirmiş, fotörlüden değil ama ‘Yaralı Kuşa dokunulmaz’ diyen ağadan istediğini koparmıştı.Anlaşılan 45 Binlik namus bir şekilde temizlendi.Ağa yaralı kuşa kıyamadı…

Sempatik kuş, Karakuş uzun sürenin sonunda çıktı ortaya bir bardak suda fırtınalar kopardı.
‘‘Haftaya geliyorum,
Avukatlarımla birlikte açıklama yapacak ve belediyede dönen bütün dolapları ortaya çıkaracağım,
Mesele para değil, bu 45 binTL namus meselesi haline geldi’’
tarzında tehditvari sözlerle belediye başkanı, eski fen işleri müdürü ve fotörlü müteahhide aba altından sopa gösterdi.
Trilyonlarla oynayan, önceki ve ondan önceki dönemim parlak müteahhidi sempatik kuşun kopardığı fırtınanın 45 bin TL için olduğu duyulunca ciddiye alınmadı.
Açıklama filan yapamayacağı söylendi.
Elinde bilgi belge varsa Cumhuriyet Savcılığına gidip suç duyurusunda bulunmasına salık verildi.
Sempatik kuş haftaya gelmese de Bayramdan sonra geldi.
Eskiden ortağı olduğu AKSÜT’de içi boş bir açıklama yaptı ve herkes Karakuş’un pardon sempatik kuşun blöf yaptığını düşündü.
Oysa Sempatik Kuş açıklamayı boşuna geciktirmemişti.
Açıklamadan önce İstanbul’da muhatapları ile mini bir zirve gerçekleştirmiş, fotörlüden değil ama ‘Yaralı Kuşa dokunulmaz’ diyen ağadan istediğini koparmıştı.
Anlaşılan 45 Binlik namus bir şekilde temizlendi.
Ağa yaralı kuşa kıyamadı…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.