Sitenin sağında bir giydirme reklam

VURAL: ZONGULDAK SAHİPSİZ

Kozlu 18.02.2021 - 00:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7190+ kez okundu.
 

VURAL: ZONGULDAK SAHİPSİZ

  DEVA Partisi İl Başkan vekili Ramazan Vural, yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanılan aksaklıklardan ötürü yöneticileri elini taşın altına koymamakla itham ederek Zonguldak’ın sahipsiz bir şehir olduğunu ileri sürdü. Vural yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi; ‘Görüyoruz ki yetkililer geçtiğimiz ay içinde yaşanan mağduriyet çığından hiç ders çıkarmamış. Zonguldak yine kar altında ve malesef görüyoruz ki yine sahipsiz.  İnsanların evlerinde çocukları, bebekleri, yaşlıları var. Bunca mağduriyeti nasıl halen öngöremezsiniz. Halen bir şehirde tedbirsizlik nasıl kol gezebilir. Yöneticilerin görevi nedir Allah aşkına, böylesine günlerde elini taşın altına koymayacaklarsa niye atanıyorlar, neden seçiliyorlar.  İl merkezimiz ve ilçelerimizde hem şahit olduk, hemde vatandaşlarımız bizlere duyurdu ki durum yine vahim. İnsanların bir kısmı şu rahmet ve bereket günlerinde susuz, bir kısmı elektriksiz, bir kısmı da bu mağduriyetlerden kaynaklı ısınma gereksinimini sağlayamıyor.  Yazık ki  ne yazık şehrimize... Bir kez daha gördük ki şehrimiz gerçekten SAHİPSİZ!’ifadelerine yer verdi.(BKH)
 
DEVA Partisi İl Başkan vekili Ramazan Vural, yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanılan aksaklıklardan ötürü yöneticileri elini taşın altına koymamakla itham ederek Zonguldak’ın sahipsiz bir şehir olduğunu ileri sürdü.
Vural yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi;
‘Görüyoruz ki yetkililer geçtiğimiz ay içinde yaşanan mağduriyet çığından hiç ders çıkarmamış. Zonguldak yine kar altında ve malesef görüyoruz ki yine sahipsiz. 
İnsanların evlerinde çocukları, bebekleri, yaşlıları var. Bunca mağduriyeti nasıl halen öngöremezsiniz. Halen bir şehirde tedbirsizlik nasıl kol gezebilir. Yöneticilerin görevi nedir Allah aşkına, böylesine günlerde elini taşın altına koymayacaklarsa niye atanıyorlar, neden seçiliyorlar. 
İl merkezimiz ve ilçelerimizde hem şahit olduk, hemde vatandaşlarımız bizlere duyurdu ki durum yine vahim. İnsanların bir kısmı şu rahmet ve bereket günlerinde susuz, bir kısmı elektriksiz, bir kısmı da bu mağduriyetlerden kaynaklı ısınma gereksinimini sağlayamıyor. 
Yazık ki  ne yazık şehrimize... Bir kez daha gördük ki şehrimiz gerçekten SAHİPSİZ!’ifadelerine yer verdi.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.