Sitenin sağında bir giydirme reklam

VATAN HAİNLERİ&MEMLEKET DÜŞMANLARI

Kozlu 12.09.2019 - 22:17, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8209+ kez okundu.
 

VATAN HAİNLERİ&MEMLEKET DÜŞMANLARI

Kozlu sahil şeridinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kamu malına verilen zarar görenleri hayrete düşürüyor.
Kozlu sahil şeridinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kamu malına verilen zarar görenleri hayrete düşürüyor. Sahil şeridindeki taşıt yolunun her iki tarafında bulunan yürüyüş yollarında deniz tarafında bulunan aydınlatma lambaları daha az zarar görürken, yolun diğer tarafındaki yürüyüş yolunda bulunan aydınlatma lambaların tamamına bilinçli olarak zarar verilmiş. Kırılan aydınlatma lambalarının kabloları açıkta tehlike saçıyor.Yol boyu kırılmış onlarca aydınlatma direği yolun kenarına atılmış perişan bir görüntü sergiliyor. Yine aynı güzergahta bulunan ve sahil düzenlemesi kapsamında çocuklar için yapılan hayvan figürlerinin bulunduğu park’ta tamamen tahrip edilmiş, hayvan figürlerinin tamamına zarar verilmiş durumda. Kamunun kullanımı için yapılan, Devlet malına verilen vahşet niteliğindeki bu tahribat, görenleri hayrete düşürüyor. Tahribata tanık olan vatandaşlar, tepkilerini; ‘Bunu yapanlar, insan olamaz. Vatan hainliği sadece askere,polise kurşun sıkmakla olmuyor. Devletin, milletin malına zarar vermekte bir nevi vatan hainliği. Bunlar tek kelime ile vatan haini, memleket düşmanıdır. Bunların tespit edilip cezalandırılması ve kamu adına yapılan hizmetlerin korunması adına Emniyet Müdürlüğü’nün ya da Belediye’nin buralara kamera sistemi yerleştirmesini arzu ediyoruz.’sözleri ile dile getirdiler.(BKH)
Kozlu sahil şeridinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kamu malına verilen zarar görenleri hayrete düşürüyor.

Kozlu sahil şeridinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kamu malına verilen zarar görenleri hayrete düşürüyor.

Sahil şeridindeki taşıt yolunun her iki tarafında bulunan yürüyüş yollarında deniz tarafında bulunan aydınlatma lambaları daha az zarar görürken, yolun diğer tarafındaki yürüyüş yolunda bulunan aydınlatma lambaların tamamına bilinçli olarak zarar verilmiş. Kırılan aydınlatma lambalarının kabloları açıkta tehlike saçıyor.Yol boyu kırılmış onlarca aydınlatma direği yolun kenarına atılmış perişan bir görüntü sergiliyor.

Yine aynı güzergahta bulunan ve sahil düzenlemesi kapsamında çocuklar için yapılan hayvan figürlerinin bulunduğu park’ta tamamen tahrip edilmiş, hayvan figürlerinin tamamına zarar verilmiş durumda.

Kamunun kullanımı için yapılan, Devlet malına verilen vahşet niteliğindeki bu tahribat, görenleri hayrete düşürüyor. Tahribata tanık olan vatandaşlar, tepkilerini; ‘Bunu yapanlar, insan olamaz. Vatan hainliği sadece askere,polise kurşun sıkmakla olmuyor. Devletin, milletin malına zarar vermekte bir nevi vatan hainliği. Bunlar tek kelime ile vatan haini, memleket düşmanıdır. Bunların tespit edilip cezalandırılması ve kamu adına yapılan hizmetlerin korunması adına Emniyet Müdürlüğü’nün ya da Belediye’nin buralara kamera sistemi yerleştirmesini arzu ediyoruz.’sözleri ile dile getirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.