Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİLİK DUYURDU 98 İŞÇİ ALINACAK!

Zonguldak 20.03.2022 - 22:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7685+ kez okundu.
 

VALİLİK DUYURDU 98 İŞÇİ ALINACAK!

Zonguldak Valiliği, Sağlık Bakanlığı tarafından Zonguldak'ta istihdam edilecek 98 işçi alımı için duyuru yaptı.
Zonguldak Valiliği, Sağlık Bakanlığı tarafından Zonguldak'ta istihdam edilecek 98 işçi alımı için duyuru yaptı. Yapılan açıklama şöyle:  “Sağlık Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.000 kişilik sürekli işçi alımı başvuruları 15 Mart-21 mart tarihleri arasında ALO-170, e-Devlet, İŞKUR internet sitesi üzerinden alınacaktır. Bu kapsamda İlimize, Temizlik Görevlisi-45, Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız)-20, Klinik Destek Elemanı Hastane-11, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı-2, Şoför (Yolcu Taşıma)-2, Marangoz-1, Elektrikçi (Genel)-6, İnşaat Boyacısı Boyacı-2, Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı-5, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı-4 olmak üzere toplam 98 kişilik ilan açılmıştır. İlanlarda KPSS şartı olmayıp yaş aralığı 18-40 olarak belirlenmiştir. Başvurular sonrasında oluşacak kura listelerine göre 06.04.2022 tarihinde Sağlık Bakanlığında yapılacak noter kurası ile asil ve yedek işe girmeye hak kazananlar belirlenecek olup kura sonrası mülakat yapılmaksızın atamalar gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Zonguldak Valiliği, Sağlık Bakanlığı tarafından Zonguldak'ta istihdam edilecek 98 işçi alımı için duyuru yaptı.

Zonguldak Valiliği, Sağlık Bakanlığı tarafından Zonguldak'ta istihdam edilecek 98 işçi alımı için duyuru yaptı.

Yapılan açıklama şöyle:  “Sağlık Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.000 kişilik sürekli işçi alımı başvuruları 15 Mart-21 mart tarihleri arasında ALO-170, e-Devlet, İŞKUR internet sitesi üzerinden alınacaktır. Bu kapsamda İlimize, Temizlik Görevlisi-45, Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız)-20, Klinik Destek Elemanı Hastane-11, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı-2, Şoför (Yolcu Taşıma)-2, Marangoz-1, Elektrikçi (Genel)-6, İnşaat Boyacısı Boyacı-2, Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı-5, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı-4 olmak üzere toplam 98 kişilik ilan açılmıştır. İlanlarda KPSS şartı olmayıp yaş aralığı 18-40 olarak belirlenmiştir. Başvurular sonrasında oluşacak kura listelerine göre 06.04.2022 tarihinde Sağlık Bakanlığında yapılacak noter kurası ile asil ve yedek işe girmeye hak kazananlar belirlenecek olup kura sonrası mülakat yapılmaksızın atamalar gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.