Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Tutulmaz: Vaka sayısında en tedbirli iller arasındayız

Gündem 09.04.2021 - 15:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7539+ kez okundu.
 

Vali Tutulmaz: Vaka sayısında en tedbirli iller arasındayız

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Hizmet-İş Zonguldak İl Başkanlığını ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevaplayarak, “Karadeniz’de sınırı olan iller arasında bulunan Zonguldak’ta vaka sayısı yüksek olsa da en tedbirli ve iyiler arasındayız” dedi. Tutulmaz açıklamasında, “Vatandaşlarımızın COVİD-19 salgınına karşı hassas olmalarını talep ediyoruz. Son iki üç gündür çıkan rakamlara göre Zonguldak yüzde 206’ya çıktı” diyerek şunları söyledi: “Ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 vakası son günlerde oldukça hızlandı. Daha önce testleri pozitif olanlar salgına yakalanabiliyor. Biz geçirdik bize bir şey olmaz demesinler. Çalışma arkadaşlarımızdan iki tanesi Covid’e yakalanmışlar, ama yine de yakalandılar. Aşılarımızı olmamız ve çok dikkatli davranmamız gerekiyor.  Ülke geneline bakıldığında aşılama noktasında iyi bir noktadayız. Önümüzdeki günlerde Ramazan ayı yaklaşıyor. Cumhurbaşkanlığımızdan ve İçişleri Bakanlığımızdan gelen tedbirleri uygulamaya devam edeceğiz. Ekstra bir tedbir arayışında değiliz. Şu anda hastanelerimizin yükü çok şükür olumsuz değil. Yüzde 50’nin altındayız” Vali Tutulmaz açıklamasının sonunda Bartın’da Güney Afrika mutandına rastlandığını Zonguldak’ta rastlandığını sözlerine ekledi. 
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Hizmet-İş Zonguldak İl Başkanlığını ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevaplayarak, “Karadeniz’de sınırı olan iller arasında bulunan Zonguldak’ta vaka sayısı yüksek olsa da en tedbirli ve iyiler arasındayız” dedi.
Tutulmaz açıklamasında, “Vatandaşlarımızın COVİD-19 salgınına karşı hassas olmalarını talep ediyoruz. Son iki üç gündür çıkan rakamlara göre Zonguldak yüzde 206’ya çıktı” diyerek şunları söyledi:
“Ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 vakası son günlerde oldukça hızlandı. Daha önce testleri pozitif olanlar salgına yakalanabiliyor. Biz geçirdik bize bir şey olmaz demesinler. Çalışma arkadaşlarımızdan iki tanesi Covid’e yakalanmışlar, ama yine de yakalandılar. Aşılarımızı olmamız ve çok dikkatli davranmamız gerekiyor.  Ülke geneline bakıldığında aşılama noktasında iyi bir noktadayız.
Önümüzdeki günlerde Ramazan ayı yaklaşıyor. Cumhurbaşkanlığımızdan ve İçişleri Bakanlığımızdan gelen tedbirleri uygulamaya devam edeceğiz. Ekstra bir tedbir arayışında değiliz. Şu anda hastanelerimizin yükü çok şükür olumsuz değil. Yüzde 50’nin altındayız”
Vali Tutulmaz açıklamasının sonunda Bartın’da Güney Afrika mutandına rastlandığını Zonguldak’ta rastlandığını sözlerine ekledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.