Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ TUTULMAZ TIP BAYRAMINI KUTLADI

Gündem 14.03.2022 - 23:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7914+ kez okundu.
 

VALİ TUTULMAZ TIP BAYRAMINI KUTLADI

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Vali Tutulmaz, mesajında, şunları kaydetti: ‘’Yaşadığımız dünyada bireylerin temel hak ve özgürlüklerinin başında hiç şüphesiz ki sağlıklı bir yaşam hakkı gelmektedir. Bu aynı zamanda sosyal devlet anlayışının da vazgeçilmez unsurlarından birisi olarak görülmektedir. Sağlık ve bu konuda sunulan hizmetlerin gelişmişliğin en temel göstergelerinden birisi kabul edildiği dünyamızda, sağlıklı birey ve sağlıklı toplum için erişilebilir, kaliteli sağlık hizmeti sunmakta büyük önem arz etmektedir. Devletimiz önce insan anlayışıyla, sağlık sektöründe yaptığı yatırımlarla, gelişmiş teknolojik imkânlarla vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma yolunda büyük adımlar atmış; ülkemiz, araştıran, tıbbi gelişmeleri yakinen takip eden değerli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları sayesinde sağlık hizmetleri açısından önemli bir noktaya ulaşmıştır. Tüm dünyayı etkileyen ve sağlık çalışanlarımızın yükünü ve sorumluluklarını önemli ölçüde artıran Koronavirüs salgınında da sergilenen çaba, fedakârlık, sabır ve sevgi dolu yaklaşım sayesinde bu zorlu süreç başarıyla yürütülmüştür. Bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı bir toplum olabilme yolunda mesai mefhumu gözetmeksizin yaşamlarını insan hayatına adayan hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum.’
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Vali Tutulmaz, mesajında, şunları kaydetti:
‘’Yaşadığımız dünyada bireylerin temel hak ve özgürlüklerinin başında hiç şüphesiz ki sağlıklı bir yaşam hakkı gelmektedir. Bu aynı zamanda sosyal devlet anlayışının da vazgeçilmez unsurlarından birisi olarak görülmektedir.
Sağlık ve bu konuda sunulan hizmetlerin gelişmişliğin en temel göstergelerinden birisi kabul edildiği dünyamızda, sağlıklı birey ve sağlıklı toplum için erişilebilir, kaliteli sağlık hizmeti sunmakta büyük önem arz etmektedir.
Devletimiz önce insan anlayışıyla, sağlık sektöründe yaptığı yatırımlarla, gelişmiş teknolojik imkânlarla vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma yolunda büyük adımlar atmış; ülkemiz, araştıran, tıbbi gelişmeleri yakinen takip eden değerli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları sayesinde sağlık hizmetleri açısından önemli bir noktaya ulaşmıştır.
Tüm dünyayı etkileyen ve sağlık çalışanlarımızın yükünü ve sorumluluklarını önemli ölçüde artıran Koronavirüs salgınında da sergilenen çaba, fedakârlık, sabır ve sevgi dolu yaklaşım sayesinde bu zorlu süreç başarıyla yürütülmüştür.
Bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı bir toplum olabilme yolunda mesai mefhumu gözetmeksizin yaşamlarını insan hayatına adayan hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum.’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.